Vícezrnná bageta vyrobena z kvásku. Atraktivní vzhled, vhodná k plnění. Po rozmrazení je připravena k podávání. Tip: Pro větší křupavost lze dopéct při 200°C 5 min. více informací
Kynuté běžné pšeničné pečivo, ve tvaru šišky, určené k dopečení. Na povrchu s jemným podélným charakteristickým řezem. Bez umělých konzervantů a barviv! Délka cca 25cm.
Složení: PŠENIČNÁ mouka; voda; jodované soli; droždí.
Může obsahovat stopy mléka, sezamu a skořápkových plodů. více informací
Poctivý multicereální řemeslný chléb rustikálního tvaru, pečený v kamenné peci. Se sezamovými, slunečnicovými, lněnými a dýňovými semínky. Z kvalitních ingrediencí, bez umělých konzervantů a barviv.
Vandemoortele
Lahodný, lehce pomoučený kulatý chléb s panenským olivovým olejem vám nabídne nejen novou chuť ale i nový tvar vašich sendvičů. Náš tip: pro křupavý flaguette : 200°C / 3 - 5 minut nebo jen 30 minut rozmrazit více informací
Italská specialita, lehce pomoučené kulaté pečivo z pšeničné a žitné mouky s obsahem extra panenského olivového oleje, které se po rozmrazení může ihned servírovat. Je obohacený sušenými rajčaty a černými olivami. Větší póry a křupavá krusta rozvíjí jejich chuť. Průměr pečiva je cca 13 cm. Je vhodný nejen pro plnění sendvičů. Náš tip: nechte rozmrazit v uzavřeném igelitovém sáčku pro delší svěžest.
Složení: mouka (PŠENICE; ŽITO; sladový JEČMEN); voda; černé olivy; kvasnice; ajčata sušená na slunci; jódovaná sůl; sušený PŠENIČNÝ kvásek; PŠENIČNÝ LEPEK; sůl ... více informací
Základem vynikajícího hamburgeru je nejen maso, ale také samotná bulka. Jemně a nadýchaná bulka brioškového typu dodá vašemu burgeru ještě lepší chuť. Aby pro vás byla příprava pohodlnější, bulku jsme předkrojili více informací
Bulka kulatého tvaru s pružnou pevnou střídou a zlatavou měkkou kůrkou sypanou sezamovými semínky. Předem předkrojená, plně pečená. Před podáváním stačí pouze rozmrazit, ale může se též prohřát v peci.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Jemně nasládlá bulka s nadýchanou střídkou je vhodná pro přípravu burgerů jak pro masožrouty, ale také pro vegetariány a vegany. Na povrchu je bulka posypaná sezamem. Pro usnadnění práce jsme bulku předkrojili.
11,5cm
Složení: celozrnná mouka (53,0%) (PŠENICE; PŠENIČNÉ otruby; PŠENIČNÉ klíčky); voda; mouka (PŠENICE) (6,5%); cukr; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový);
d ... více informací
Tradiční chléb z pšeničné a žitné mouky, s křupavou kůrkou. Obsahuje pšeničný kvas, který je pouze z přírodních surovin
a dodává chlebu tradiční chuť.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 170 - 190 °C
Doba pečení: 10 - 12 min
Pára: x
1ks = 450g
La Lorraine
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka (7%), droždí, slunečnicová semena (1,6%), otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou špaldovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka, slunečnicová semena, otruby (PŠENIČNÉ), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), jedlá sůl ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Oválné ploché pečivo (typu focaccia) určené pro přípravu panini. Zdobené semínky černuchy (nigella) a sezamu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Rozmražení: 10min
Teplota pečení: 220°C
Doba pečení: 3-4min
Pára: ne
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, SEZAMOVÁ SEMENA (5%), řepkový olej, droždí, ŽITNÁ mouka, jodová sul, nigella (0,3%). více informací