Základem vynikajícího hamburgeru je nejen maso, ale také samotná bulka. Jemně a nadýchaná bulka brioškového typu dodá vašemu burgeru ještě lepší chuť. Aby pro vás byla příprava pohodlnější, bulku jsme předkrojili více informací
Bulka kulatého tvaru s pružnou pevnou střídou a zlatavou měkkou kůrkou sypanou sezamovými semínky. Předem předkrojená, plně pečená. Před podáváním stačí pouze rozmrazit, ale může se též prohřát v peci.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Jemně nasládlá bulka s nadýchanou střídkou je vhodná pro přípravu burgerů jak pro masožrouty, ale také pro vegetariány a vegany. Na povrchu je bulka posypaná sezamem. Pro usnadnění práce jsme bulku předkrojili.
11,5cm
Složení: celozrnná mouka (53,0%) (PŠENICE; PŠENIČNÉ otruby; PŠENIČNÉ klíčky); voda; mouka (PŠENICE) (6,5%); cukr; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový);
d ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou sladovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka (7%), droždí, slunečnicová semena (1,6%), otruby (PŠENIČNÉ), jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný ... více informací
Vícezrnné pečivo obohacené o len, slunečnici, otruby a praženou ječnou špaldovou mouku. S typickou ražbou na povrchu. Posypané směsí lnu a sezamu
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, lněná semínka, slunečnicová semena, otruby (PŠENIČNÉ), droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), jedlá sůl ... více informací
Složení: Mini kaiserka s mákem (mouka (PŠENICE; ŽITO); voda; maková semena; droždí; sůl; cukr; škrob; PŠENIČNÝ LEPEK; enzymy (PŠENICE)); mini kaiserka se sezam ... více informací
Křupavý rohlík z pivního těsta, kombinuje chuť kvasnic a oblíbeného nápoje. Chuť, která Vás nikdy neomrzí. Výborně se hodí jako příloha k různým pokrmům, ale i k samotné konzumaci.
Plně dopečené. Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Složení: Pšeničná mouka, voda, vepřové sádlo, sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, ječná sladová mouka, lepek, látka zlepšující mouku: kyseliny ... více informací
Balení obsahuje až 5 druhů mini pečiva, ze kterého si vybere opravdu každý Váš zákazník: bílá bagetka, kulatá bílá žemle, multicereální kulatá žemle, tmavá žemle, celozrnná bagetka. Pečivo je vhodné jako příloha k polévkám, salátům, předkrmům, na rauty apod...
Příprava: rozmrazování 10 minut. Pečení 5 minut při 200-230 °C.
Složení: Kulatá mini bulka s otrubami a moukou (mouka (PŠENICE; ŽITO; pražený ŽITNÁ slad; celozrnné ŽITO; kukuřičná tepelně zpracovana; ŽITNÁ tepelně zpracovan ... více informací