Všechny druhy české zeleniny, kterou by měla poctivá polévka obsahovat, obohacené petrželkou. Díky velmi jemnému řezu zeleniny nemají s konzumací problémy ani děti.
Návod na použití: Hluboce zmrazenou zeleninu vložte do osolené vařící vody, vařte 4-8 minut. Podle potřeby dochuťte kořením.
Složení: mrkev,celer a pastinák kostka drobný řez, květák růžičky, pórek řezy, petržel nať více informací
Návrh na přípravu:
Hluboce zmrazenou směs bez rozmrazení ohříváme v mikrovlnné troubě, na páře, ve vodě nebo na pánvi krátce podusíme. Pro svou jemnou chuť je vynikajícím komponentem na přípravu příloh a salátů.
Složení: Baby mrkev 56%, Fazolka lusky 44% více informací
Návod k přípravě:
vařit - mražené
v hrnci 3-10 minut
Pro dosažení nejlepší chuti připravujte ze zmrazeného stavu. Vyjměte z obalu. Umístěte do hrnce s vroucí vodou. Přiveďte k varu. Vařte do změknutí 3-10 minut. Před podáváním nechte dobře odkapat.
Skladování:
Uchovávejte při teplotě -18 °C nebo nižší. Důležité: Po rozmrazení znovu nezmrazujte.
Fliudně jednotlivě rychlozmrazená. Tato technologie umožňuje zachovat původní barvu, chuť, konzistenci, obsah výživných látek a vitamínů čerstvé zeleniny.
Složení: brokolice, květák, baby mrkev, žlutá mrkev více informací
Zeleninové směsi Znojmia mají svoji charakteristickou vůni a chuť díky tomu, že naši zeleninu sklízíme, když je dokonale zralá a šetrně zpracováváme tak, aby si v sobě uchovala všechno dobré.
Složení: Mrkev mladá min.45% a zelenina v různém poměru: kukuřice zrno, hrášekMrkev mladá min.45% a zelenina v různém poměru: kukuřice zrno, hrášek více informací
Znojmia Český špenát listový řezaný – porce si uchovává svoji charakteristickou vůni a chuť díky tomu, že použitá surovina je hluboce zmrazena ve velmi krátkém čase po sklizni. Je ideální pro přípravu polévek, zeleninových jídel nebo jako příloha.