Burgerové placky jsou jen z kvalitního hovězího masa, neobsahují žádné separáty, ”éčka”, ani chuťové náhražky.
hluboce zamražené
100 g
průměr 12 cm
jsou ještě šťavnatější - možno připravit medium
šetří Váš čas a energii
Složení: hovězí maso 92%, pitná voda, škrob, bramborová vláknina, bambusová vláknina, jedlá sůl, pepř, hovězí bílkovina
více informací
Burgerové placky jsou jen z kvalitního hovězího masa, neobsahují žádné separáty, ”éčka”, ani chuťové náhražky.
hluboce zamražené
150 g
průměr 12 cm
jsou ještě šťavnatější - možno připravit medium
šetří Váš čas a energii
Složení: hovězí maso 92%, pitná voda, škrob, bramborová vláknina, bambusová vláknina, jedlá sůl, pepř, hovězí bílkovina
více informací
Burgerové placky jsou jen z kvalitního hovězího masa, neobsahují žádné separáty, ”éčka”, ani chuťové náhražky.
hluboce zamražené
60 g (85ks)
jsou ještě šťavnatější - možno připravit medium
šetří Váš čas a energii více informací
Burgerové placky jsou jen z kvalitního hovězího masa, neobsahují žádné separáty, ”éčka”, ani chuťové náhražky
hluboce zamražené
100 g (130 g za syrova)
průměr 11 cm
při grilování již dále neztrácí na hmotnosti a nemění svůj tvar
doba přípravy cca 1-2 min.
bez rizika nákazy ze syrového masa
šetří Váš čas a energii
Složení: hovězí maso 98%, pitná voda, škrob, bramborová vláknina, bambusová vláknina, jedlá sůl, pepř, hovězí bílkovina
více informací
Burgerové placky jsou jen z kvalitního hovězího masa, neobsahují žádné separáty, ”éčka”, ani chuťové náhražky.
hluboce zamražené
150 g (200 g za syrova)
průměr 11 cm
při grilování již dále neztrácí na hmotnosti a nemění svůj tvar
doba přípravy cca 1-2 min.
bez rizika nákazy se syrového masa
šetří Váš čas a energii
Složení: hovězí maso 98%, pitná voda, škrob, bramborová vláknina, bambusová vláknina, jedlá sůl, pepř, hovězí bílkovina
více informací
Karton: cca 10kg
Jedná se o kosti z páteře vznikající při vykošťování krku, vysokého a nízkého roštěnce. Jsou nenahraditelnou součastí při vaření kvalitních vývarů a také výborný základ pro omáčky. více informací
Maso s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou se výborně hodí na guláš, mleté maso nebo do domácích klobásek.
Karton: cca 18-21kg
Kus:
více informací
Maso s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou se výborně hodí na guláš, mleté maso nebo do domácích klobásek.
Karton: 18-23
Kus: 3-6kg více informací
Svaly umístěné na stranách lícních kostí krávy. Tato delikatesa se běžně užívá ve francouzské i italské kuchyni. Vhodná úprava pomalým dušením či konfitováním.
baleno po cca 3-4kg.
Karton: cca 12-14kg
více informací
Úžasně jemný kus, který se odděluje od přední plece. Za své jméno vděčí podobnosti s pravou svíčkovou. V "tataráku" jej od originálu nerozeznáte. Je výborná na pečení vcelku, na guláš a perkelt, pokud ji pokrájíte na plátky, velmi dobře se hodí na španělské ptáčky. Velikost je cca 3kg
Karton: cca 20kg
Kus: 2-4kg
Složení: Skladovat při teplotě 0°C až +4°C. Konzumovat po tepelné úpravě. více informací
Složení: Hovězí maso (99%), Mořská sůl, uzená mořská sůl. Výrobek vyrobený v Irsku z hovězího dobytka, který byl vychovaný v Irsku. Ikdyž je velká snaha odstra ... více informací
Oblíbený a vyhledávaný steak z vysokého roštěnce, tedy přední části hřbetu hovězího. Je oválného tvaru a charakteristické pro Rib Eye steak je mramorování tukem včetně tzv. tukového oka, podle kterého se jmenuje.
Karton 5kg. více informací
Hovězí roštěná - mladý býk
Hovězí roštěná je část masa, která je umístěná na hřbetě zvířete. Dělí se na dvě části. Ta směřující k hlavě se nazývá vysoký roštěnec a naopak její zadní část je známá jako roštěnec nízký. Roštěná je celkově mírně prorostlá tukem, šťavnatá a má jemná svalová vlákna.