Výrobek určený ke kynutí. Malý zákusek čtvercového tvaru plněný třešňovou náplní. Máslový. Pro hezkou barvu a lesk můžeme po nakynutí potřít vejci.
Vandemoortele
Oválné ploché pečivo (typu focaccia) určené pro přípravu panini. Zdobené semínky černuchy (nigella) a sezamu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Rozmražení: 10min
Teplota pečení: 220°C
Doba pečení: 3-4min
Pára: ne
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, SEZAMOVÁ SEMENA (5%), řepkový olej, droždí, ŽITNÁ mouka, jodová sul, nigella (0,3%). více informací
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Měkká kulatá brioška z obohaceného pšeničného těsta (máslo, mléko a vejce). Na povrchu poprášenou moukou, která ji dodává rustikální vzhled. Ideální pečivo pro restaurace a catering. Univerzálně použitelná (od snídaně po večeři).
Složení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, droždí, máslo (MLÉKO) (3%), řepkový olej, jedlá sůl s jódem, dextróza, sušené odstředěné MLÉKO, emulgátor (ste aroyl-2-mléčnan vápenatý), zahušťovadlo (karboxymethylcelulosa), bean flour, sušená syrovátka (MLÉKO), aroma, antioxidant (kyselina L-askorbová), látka zlepšující mouku (L-cystein).
La Lorraine více informací