Pasterizovaná směs z paprik, lilku a rajčat. Zeleninová příloha.
Bez konzervantů a přidaných konzervačních látek.
Vhodné pro vegany.
NA OBJEDNÁVKU-2 DNY
Ovoce kompotované, ananas, v nálevu. Plech. Ananas obsahuje téměř všechny vitaminy, tedy kromě vitaminu E a B12, dále šestnáct minerálních látek a stopových prvků. Jedno z nejlepších přírodních léčiv však z něho činí mimořádně vysoký obsah bromelinu. Bromelin je enzym, který štěpí bílkoviny a sráží mléko. Dále je to silná protizánětlivá látka, která dokáže zmírnit bolest, otoky a podporuje hojení ran. Tím, že brání přílišnému shlukování krevních destiček, je tento enzym prospěšný i v prevenci srdečních chorob, poněvadž výrazně snižuje riziko trombózy.
karton 24x850ml
Složení: Ananas, voda, cukr, regulátor kyselosti: kyselina citrónová více informací
Směs pro přípravu hovězího vývaru. Dehydratovaný výrobek
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Složení: jedlá sůl, kukuřičný maltodextrin, aromata, kvasnicový výtažek, cukr, extrakt hovězího masa 2% (jedlá sůl, sušené hovězí maso 0,9%, palmový tuk), pal ... více informací
Kulatozrnná rýže je vhodná pro přípravu rizota a na další jídla, která mají kašovitou, krémovitou konzistenci např. mléčné kaše a základy pro rýžové nákypy. Kulatozrnná rýže totiž při vaření a míchání uvolňuje škrob, lepí se a houstne.
Ještě neloupanou rýži namočíme a pod vysokým tlakem spaříme vroucí vodou. Tím se důležité živiny dostanou ze slupky dovnitř zrna, zatímco povrch rýže se zpevní. Až poté rýži loupeme a leštíme.
Směs na univerzální bramborové těsto pro přípravu bramborových či ovocných knedlíků, povidlových taštiček, bramborových placek, kroket a dalších bramborových pokrmů.
Bramborový škrob je všestranný a užitečný v pomocník, který je skvělý k zahuštění bramborových knedlíků a dalších pokrmů z brambor. Hodí se k nakládání a obalování masa, do asijských receptů, omáček a polévek.
Zajisté ho ocení všechny vášnivé pekařky a pekaři k přípravě dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládových poleva a různých krémů.
Při pečení škrob pomáhá zachovat tvar, dodává těstu jemnost a také prodlužuje trvanlivost pečiva o několik dnů.
Pečené fazole v rajčatové omáčce 49 %. Sterilováno. Konzerva.
S nízkým obsahem tuku. Zdroj vlákniny. Bez lepku. S vysokým obsahem bílkovin.
Na sporáku: Obsah vylijte do hrnce a za stálého míchání ohřejte. Nevařte. V mikrovlnné troubě: Obsah vylijte do nádoby vhodné
do mikrovlnné trouby a ohřívejte 1,5 minuty při 750 W, promíchejte a ohřívejte
další 1,5 minuty při stejném výkonu. Nechte 1 minutu odstát. Před podáváním promíchejte. Doby ohřevu jsou pouze orientační. Upravte čas ohřevu podle vašeho spotřebiče. Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Po otevření umístěte do nekovové nádoby, zakryjte a skladujte v chladničce a spotřebujte do dvou dnů.
Složení: fazole 51 %, rajčata 38 %, pitná voda, cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, jedlá mořská sůl se sníženým množstvím sodíku, kvasný ocet lihový, jedlá sů ... více informací
KOMPOT, OVOCE
Ovocný broskvový kompot. Univerzální polotovar pro pekařskou, cukrářskou a gastronomickou výrobu. Broskve jsou dělené.
Pevný podíl 1800g.
Složení: broskve půlené, voda, cukr, kyselina citrónová, sladidlo E954 více informací
Složení: Broskve, voda, cukr, glukózový sirup nebo glukózo-fruktózový sirup (viz údaj na etiketě), regulátor kyselosti: kyselina citrónová více informací
Sterilovaná brusinková pomazánka, příloha k hotovým jídlům. Ve 100 g výrobku je obsaženo 45 g přírodních sladidel. Pro výrobu 100 g hotového výrobku bylo použito 45 g ovoce.
Složení: brusinky (45 % hm.), cukr, pitná voda, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, stabilizátor: chlorid vápenatý. více informací
Bulgur je předvařená nalámaná celozrnná pšenice, která se používá jako součást pokrmů. Pšenice se vypere, usuší, rozdrtí na menší kousky a síty se podle velikosti zlomků na různě hrubé frakce.
Jednodruhová zelenina určena k přípravě pokrmů.
Obsah 3500g
Z toho pevný podíl 1900g
Složení: Celer, pitná voda, ocet kvasný lihový, cukr, jedlá sůl, extrakty koření, sladidlo E 954, antioxidant E 224: disiřičitan draselný, Obsahuje alergen cel ... více informací