Na kostičky krájená anglická slanina. Vhodné do těstovin, knedlíků, na halušky.
Složení: Vepřové maso, sůl, voda, LAKTóZA, aroma, extrakt z koření, konerzvant:E250,E326,E243,antioxidant:E301,E331,stabilizátory:E451,E450,dextróza. Obsah mas ... více informací
Masný výrobek tepelně opracovaný, zauzený.
Vyrobena z vepřového boku, obarvená kulérem a zauzená přírodním kouřem.
Váha jednoho kusu je cca 1,5-2kg.
záruka 21 dní
Složení: vepřový bok 94%, pitná voda, jedlá sůl, konzervant (E 250), cukr, stabilizátory (E450, E451), antioxidant (E301), barvivo (E150d) více informací
Kombinace včasného sklízení, rychlého zpracování a šetrného vaření dává zeleninovým pyré ARDO jejich čerstvou chuť a nutriční význam.
Jedná se o zpracovanou dýni – 100 % dýně, která je uvařena, rozmixována a hluboce zmrazena v malých peletkách á 4-6 g.
Návod k přípravě:
Na pánvi: vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do pánve a vařte při střední teplotě. Orientační časy připravy: při 225 g dýňového pyré – 4 minuty, při 450 g – 9 minut
V mikrovlnné troubě: Vložte potřebné množství nerozmrazených peletek do vhodné nádoby do mikrovlnné trouby a vařte při příkonu 900 Wattů následovně dlouho: při 225 g – 4 minuty, při 450 g 7 minut.
Luštěniny jsou velmi oblíbená potravina v celém Řecku. Fazolky FAVA jsou velmi oblíbené pro svou jemnou chuť. Skvělá ja kaše s fava fazolek s trochou citrónové šťávy a s ugrilovanou chobotnicí.
Růžičková kapusta je nutričně hodnotnou, přitom dietetickou zeleninou. Díky obsahu tiaminu a kyseliny listové umí vhodně nastartovat tělo k činnosti. Obsahuje draslík, mangan, vitamín B1 a hlavně vlákninu. Navíc na talíři lahodí oku.