Bramborové měsíčky se slupkou, které po usmažení v oleji (ve fritéze či na pánvi) nebo upečení v troubě získají dokonalou křupavost a skvělou bramborovou chuť. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 4 minuty!
14x600g
karton: 8,4kg
Výborné a křupavé měsíčky brambor z těch nejlepších brambor se slupkou. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-4 min 175°C
Trouba 18-20 min 220°C
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Ochucené americké brambory jsou velmi multifunkční: nejlepší domácí svačinka a příloha k jídlu, kvůli své neskutečné křupavost jsou ideální pro jídlo „s sebou”
Ochucené americké brambory mají speciální nástřik, takže zůstanou dlouho teplé a křupavé. Tomuto výrobku jsme nechali bramborovou slupku, což mu dodává ještě větší křupavost a lahodnou bramborovou chuť.