Bramborové měsíčky se slupkou, které po usmažení v oleji (ve fritéze či na pánvi) nebo upečení v troubě získají dokonalou křupavost a skvělou bramborovou chuť. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhé 4 minuty!
14x600g
karton: 8,4kg
Výborné a křupavé měsíčky brambor z těch nejlepších brambor se slupkou. Mohou být chutnou přílohou k tradičním pokrmům nebo skvělou pochoutkou, servírovanou s omáčkami.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3-4 min 175°C
Trouba 18-20 min 220°C
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 24 měsíců při -18 °C
Podpořte atraktivitu svého výtvoru pomocí našich vroubkovaných hranolků s příchutí česneku a bylinek. Tyto hranolky, speciálně navržené pro ty, co se chtějí svézt na vlně trendu Loaded Fries (naložených hranolků), nabízejí aromatickou a bylinkovou chuť, která doplní každé jídlo nebo vynikne sama o sobě. Jedinečný vroubkovaný podélný řez nejen zvyšuje vizuální přitažlivost, ale zajišťuje maximální chuť v každém soustu, což umožňuje rovnoměrné ochucení česnekem a bylinkami, které rezonuje až do posledního sousta. Tyto hranolky, které se snadno připravují a servírují, jsou bezproblémovým doplňkem vašeho pokrmu, který ohromí strávníky svou originalitou. Ať už by se podávaly jako příloha nebo byly základem právě Loaded Fries, tento produkt si ve vašem kulinářském repertoáru jistě najde své obdivovatele. Koření odpovídá tomu, co je použito na Aviko Pati Parts s česnekem a bylinkami.
Příprava:
Fritéza 3 – 5 min / 175 °C
Trouba 17 - 20 min / 220°C
Horkovzdušná fritéza: 10 - 12 min / 180 °C (Založeno na použití Philips Airfryer XL)
Složení: Složení: brambory (původ z EU), slunečnicový olej, modifikovaný bramborový škrob, česnekový prášek, jedlá sůl, bylinky, cibulový prášek, bramborový šk ... více informací
Ochucené americké brambory jsou velmi multifunkční: nejlepší domácí svačinka a příloha k jídlu, kvůli své neskutečné křupavost jsou ideální pro jídlo „s sebou”
Ochucené americké brambory mají speciální nástřik, takže zůstanou dlouho teplé a křupavé. Tomuto výrobku jsme nechali bramborovou slupku, což mu dodává ještě větší křupavost a lahodnou bramborovou chuť.