Tradiční bramboráky s příchutí česneku a majoránky. Podávají se samostatně.
50g/ks (30ks v balení)
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trouba 15-20 min/220°C
Konvektomat 15min/180°C/50% pára
Pánev 10-15 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory 90,6 %, rostlinný olej (řepkový, slunečnicový), bramborový škrob, česnekový prášek 2,6 %, sůl, majoránka 0,3 %. více informací
Krokety, neboli noisettes jsou vyrobeny z bramborové kaše s nádechem muškátového oříšku. Tedy na rozdíl od jiných značek kroket jsou vyrobeny z čerstvých brambor, ne ze sušených nebo bramborové mouky. Mají skvělou chuť a křupavý povrch. S trochou fantazie můžete rychle a jednoduše vytvořit zajímavý pokrm. Mohou se připravovat v troubě, na pánvi či ve fritéze nebo airfryeru. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhých 5 minut!
Složení: brambory, slunečnicový olej, sůl,dextróza, sušená cibule, stabilizátor (E464), emulgátor (E471), koření. Může obsahovat MLÉKO více informací
Ochucené rösti z nahrubo nastrouhaných brambor formované do tvaru trojúhelníků. Hmotnost 1 kusu 50g. Předsmažené, hluboce zmrazené.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5-4 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, slunečnicový olej, sůl, cibulový prášek, stabilizátor (E450), bílý pepř více informací
Aviko Pom'Patati/Lachebejkes jsou chutné tvářičky z bramborové kaše, které dokonale zpestří oběd Vašim dětem. Můžete je připravit v troubě, fritéze nebo na pánvi.
Složení: brambory, rostlinný olej (řepkový, slunečnicový, palmový), rýžová mouka, sůl, dextróza, stabilizátor (E464), výtažky z koření více informací
Rösti se vyrábějí z nahrubo nastrouhaných brambor, mají skvělou jemně cibulovou chuť, a s trochou fantazie můžete rychle a jednoduše vytvořit zajímavý pokrm. Jestliže neseženete bramboráčky, rösti je hravě jako příloha nahradí. Také jsou bezlepkové a vhodné i pro vegany! Mohou se připravovat v troubě či ve fritéze nebo na pánvi. Pokud je smažíte ve fritéze, příprava zabere pouhých 5 minut! Víkendová snídaně jedna báseň.
8x750g
karton: 6kg
Složení: brambory, slunečnicový olej, dextróza, sůl, sušená cibule, stabilizátor (E 450), bílý pepř více informací
Jedinečné bramborové krokety vyráběné dle táborské receptury.
Návod k přípravě: ve fritéze: smažte dozlatova v oleji předehřátém na 150–160 °C po dobu 5–6 minut.