Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti (6cm). S výraznou máslovou chutí a vůní. Obsahuje 20,7 % másla.
Rozmrazení 30 minut
Pečení s párou 10-12 minut, 180-190°C
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20,7%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlep ... více informací
Tmavý multicereální croissant z plundrového těsta se semínky lnu a slunečnice, pšeničnými otrubami, špaldovými a pšeničnými vločkami. Zdobený bohatou směsí křupavých semínek (len, slunečnice).
Pečení s párou 12-16min na 180-190°C
Hlubokozmrazený multicereální croissant je obohacený o mnoho druhů semínek, jak na povrchu (slunečnice, sezam, dýně, lněná semínka), tak i uvnitř produktu (slunečnice, mák, lněná semínka). Obsahuje mix másla a margarínu a tím získává vyváženou máslovou příchuť. Produkt, do kterého se zamiluje úplně každý. Uvidite, až sami ochutnáte... více informací
Hluboce zmrazené jemné pečivo z kynutého listového těsta, croissant, plněný (17%) se semínky (1%) a z červeného ovoce (5,5%) a zdobený semínky (2%), připraveno k pečení.
Složení: mouka (PŠENICE, pražený JEČMENNÝ slad), voda, rostlinné oleje a tuky (palmový, slunečnicový), cukr, glukózo-fruktózový
sirup, droždí, máslo (MLÉKO) ( ... více informací
Šnek z jemného plundrového těsta s máslem. Plněný lahodnou pudinkovou náplní a rozinkami.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 180-190°C
Doba pečení: 12-16min
Pára: ano
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, rozinky (7,3%), cukr, palmový tuk, VEJCE, modifikovaný škrob, slunečnicový olej, máslo (MLÉKO), droždí, jedlá sůl s jódem ... více informací