Tmavá vícezrnná bageta se sójovými boby, lněnými a slunečnicovými semínky. S žitným kvasem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: ... více informací
Croissant BAKE-UP®, jedinečný nadýchaný croissant, vyvinutý novou patentovanou technologií pro úsporu místa při skladování v mrazícím zařízení. Další ... více informací
Pečivo z plundrového těsta, máslová čokoládová rolka, ideální pro rauty, bankety, koktejly. Bala vyvinuta novou patentovanou technolgií pro úsporu mís ... více informací
Kynuté běžné pšeničné pečivo, ve tvaru šišky, určené k dopečení. Na povrchu s jemným podélným charakteristickým řezem. Bez umělých konzervantů a barvi ... více informací
Bezlepkový dort s jemným tvarohovým krémem na kakaovém korpusu.
Doba rozmrazení: 30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v le ... více informací