Vícezrnná bageta vyrobena z kvásku. Atraktivní vzhled, vhodná k plnění. Po rozmrazení je připravena k podávání. Tip: Pro větší křupavost lze dopéct při 200°C 5 min. více informací
Croissant BAKE-UP®, jedinečný nadýchaný croissant, vyvinutý novou patentovanou technologií pro úsporu místa při skladování v mrazícím zařízení. Další velkou výhodou je expressní doba přípravy. Do 30-ti minut je připravený k servírování - a snídaně je hotova. Po vyjmutí z mrazícího zařízení vkládejte bez rozmrazení přímo do předehřáté pece. Pec nesmí být v průběhu pečení otevřena, těsto criossantu by jinak nebylo nadýchané. Croissant BAKE-UP® - tenký plátek mraženého těsta, ze kterého vzejde po upečení nádherně nadýchaný croissant... nechte se překvapit...
Pečivo z plundrového těsta, máslová čokoládová rolka, ideální pro rauty, bankety, koktejly. Bala vyvinuta novou patentovanou technolgií pro úsporu místa při skladování v mrazícím zařízení. Další velkou výhodou je expressní doba přípravy. Do 30-ti minut je rolka připravena k servírování - a snídaně je hotova. Po vyjmutí z mrazícího zařízení vkládejte bez rozmrazení přímo do předehřáté pece. Pec nesmí být v průběhu pečení otevřena, těsto by jinak nebylo nadýchané.
Kynuté běžné pšeničné pečivo, ve tvaru šišky, určené k dopečení. Na povrchu s jemným podélným charakteristickým řezem. Bez umělých konzervantů a barviv! Délka cca 25cm.
Složení: PŠENIČNÁ mouka; voda; jodované soli; droždí.
Může obsahovat stopy mléka, sezamu a skořápkových plodů. více informací
Bezlepkový dort s jemným tvarohovým krémem na kakaovém korpusu.
Doba rozmrazení: 30 minut při pokojové teplotě. Rozmrazený produkt uchovávejte v ledničce při max 7°C. Spotřebujte do 24 hodin od rozmrazení. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Vandemoortele
Složení: Vejce a výrobky z Šlehačka 28% (smetana, odtučněné mléko, řepkový olej, zcela hydrogenovaný palmový olej, emulgátory: E 472b, E 435, E 433, E 471; sta ... více informací