Tmavá vícezrnná bageta se sójovými boby, lněnými a slunečnicovými semínky. S žitným kvasem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: ... více informací
Kynuté běžné pšeničné pečivo, ve tvaru šišky, určené k dopečení. Na povrchu s jemným podélným charakteristickým řezem. Bez umělých konzervantů a barvi ... více informací
Bulka kulatého tvaru s pružnou pevnou střídou a zlatavou měkkou kůrkou sypanou sezamovými semínky. Předem předkrojená, plně pečená. Před podáváním sta ... více informací
Předkrojená kulatá bulka s pružnou střídkou a měkkou zlatavou kůrkou sypanou sezamem. S typickou jemně nasládlou chutí.
Mohou být konzumovány ihned p ... více informací
Prémiová bulka se skvělou kontrastní strukturou: křehkou, tenkou, křupavou kůrkou na povrchu a měkkou, nadýchanou střídou uvnitř. Vyrobená z pšeničné ... více informací
Jemně nasládlá bulka s nadýchanou střídkou je vhodná pro přípravu burgerů jak pro masožrouty, ale také pro vegetariány a vegany. Na povrchu je bulka p ... více informací
Poctivý řemeslný chléb rustikálního tvaru, pečený v kamenné peci. Z kvalitních ingrediencí, bez umělých konzervantů a barviv.
48x10cm
Vandemoortele< ... více informací
Poctivý multicereální řemeslný chléb rustikálního tvaru, pečený v kamenné peci. Se sezamovými, slunečnicovými, lněnými a dýňovými semínky. Z kvalitníc ... více informací