Světlá bageta obohacená olejem, který ji zajišťuje vláčnost a měkkost po delší dobu. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmražení: 20min
Teplo ... více informací
Předpečená středně velká bageta v klasickém francouzském stylu. Váha bagety je 120g.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min ... více informací
Předpečená velká bageta v klasickém francouzském stylu.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
La Lorraine více informací
Předpečená malá bagetka v klasickém francouzském stylu.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
více informací
Bulka kulatého tvaru s pružnou pevnou střídou a zlatavou měkkou kůrkou sypanou sezamovými semínky. Předem předkrojená, plně pečená. Před podáváním sta ... více informací
Předkrojená kulatá bulka s pružnou střídkou a měkkou zlatavou kůrkou sypanou sezamem. S typickou jemně nasládlou chutí.
Mohou být konzumovány ihned p ... více informací
Prémiová bulka se skvělou kontrastní strukturou: křehkou, tenkou, křupavou kůrkou na povrchu a měkkou, nadýchanou střídou uvnitř. Vyrobená z pšeničné ... více informací
Poctivý multicereální řemeslný chléb rustikálního tvaru, pečený v kamenné peci. Se sezamovými, slunečnicovými, lněnými a dýňovými semínky. Z kvalitníc ... více informací
Pšeničný, plně dopečený rohlík, připravený k naplnění
Rozmražení: 15min
Teplota pečení: 200°C
Doba pečení: 0-3min
Pára: ne
Vandemoortele
více informací