Vícezrnná bageta vyrobena z kvásku. Atraktivní vzhled, vhodná k plnění. Po rozmrazení je připravena k podávání. Tip: Pro větší křupavost lze dopéct při 200°C 5 min. více informací
Kynuté běžné pšeničné pečivo, ve tvaru šišky, určené k dopečení. Na povrchu s jemným podélným charakteristickým řezem. Bez umělých konzervantů a barviv! Délka cca 25cm.
Složení: PŠENIČNÁ mouka; voda; jodované soli; droždí.
Může obsahovat stopy mléka, sezamu a skořápkových plodů. více informací
Poctivý multicereální řemeslný chléb rustikálního tvaru, pečený v kamenné peci. Se sezamovými, slunečnicovými, lněnými a dýňovými semínky. Z kvalitních ingrediencí, bez umělých konzervantů a barviv.
Vandemoortele
Tradiční chléb z pšeničné a žitné mouky, s křupavou kůrkou. Obsahuje pšeničný kvas, který je pouze z přírodních surovin
a dodává chlebu tradiční chuť.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 170 - 190 °C
Doba pečení: 10 - 12 min
Pára: x
1ks = 450g
La Lorraine
Světlý pšeničný chléb čtvercového tvaru. Předkrájený na 18 plátků (12 × 12 × 1,2 cm) + 2 patičky. Ideální pro výrobu sendvičů nebo k opékání.
Rozmražení: 60min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl, ocet, rostlinných bílkovinách (PŠENICE), emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, estery mono- ... více informací