Plastový kbelík. Pevný podíl 2,3kg
Skladujte při teplotě od +3°C do +8°C.
Složení: špekáčky 1,6kg (vepřové maso (70%), hovězí maso (5%), vepřové sádlo, voda, jedlá sůl, bramborový škrob, citrusová vláknina, česnek, směs koření, sta ... více informací
Tradiční česká klasika – bramborové knedlíky plněné uzeným masem. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo pro celou rodinu. Spolehlivě zasytí i velké jedlíky.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 - 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou cibulkou a podávat s kyselým zelím nebo špenátem. více informací
Řecký pokrm s rýží, šťavnatým kuřecím masem, červenou paprikou a jarní cibulkou.
Příprava v pánvi: Vložte zmrazený obsah sáčku na pánev. Ohřejte na nejvyšší stupeň tepla 2 minuty a poté ohřívejte na středním stupni tepla 7-8 minut. Čas od času promíchejte.
Příprava mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený obsah sáčku do vhodné nádoby s poklicí. Ohřívejte přibližně 10 minut při 800W. V polovině doby ohřívání a na konci dobře promíchejte.
Složení: Bílá vařená rýže 48 % (voda, rýže, jedlá sůl), zelenina 31 % (paprika červená, paprika zelená, paprika žlutá, jarní cibulka, cibule), smažené a vařené ... více informací
Rýžový pokrm na indický způsob se šťavnatým kuřecím masem a špenátem v rajčatovo-máslové omáčce (26 %). Hluboce zmrazená potravina.
Přípraav v pánvi: Zmrazený obsah sáčku dejte na pánev s 5 lžícemi mléka a zahřívejte na nejvyšší stupeň tepla. Poté snižte na střední teplotu a ohřívejte 7-9 minut. Několikrát promíchejte. Hotovo!
Příprava v mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený pokrm do vhodné nádoby s poklicí a přidejte 2 polévkové lžíce mléka. Přikryjte pokličkou a ohřívejte při 600 W po dobu asi 14 minut. Po polovině doby ohřívání a na konci důkladně promíchejte.
Tradičně se často přidávají malé nočky nebo koření do německé kuchyně. Najdete i v našem Noodles&Chicken - originální kombinace našich filet z kuřecí prsů a těstovin. Vše se zamícháno s čerstvou zeleninou FRoSTA, zamrazenou ihned po sklizni.
Příprava v pánvi: Rozehřejte 3 lžíce oleje, vložte zmrazený pokrm a ohřívejte 10-12 minut, čas od času promíchejte.
Příprava v mikrovlnné troubě: Vložte zmrazený pokrm do vhodné nádoby s poklicí. Ohřívejte 7 minut při 600W. Promíchejte a ohřívejte dalších 7 minut při 600W.
Složení: Zelenina 39 % (mrkev, cibule, fazolové lusky, brokolice), vařené nočky 38 % (voda, krupice z tvrdé pšenice 16 %, vejce , jedlá sůl), smažené a vařené ... více informací
Houskový kynutý knedlík, další výrobek naší společnosti. Za dobu, co jej vyrábíme se stal jedním z nejžádanějších výrobků na trhu. Jeho kyprý vzhled, působivá mozaika na řezu a skvělá chuť ho předurčuje jako vynikající přílohu ke všem možným českým jídlům. Od pečených mas, až po tradiční omáčky, zelí, nebo špenát.
Složení: Mouka pšeničná, voda pitná, vaječná melanž, houskové kostky 10% (mouka pšeničná, voda pitná, sůl jedlá, droždí), sůl jedlá, droždí. více informací
Houskový kynutý knedlík, další výrobek naší společnosti. Za dobu, co jej vyrábíme se stal jedním z nejžádanějších výrobků na trhu. Jeho kyprý vzhled, působivá mozaika na řezu a skvělá chuť ho předurčuje jako vynikající přílohu ke všem možným českým jídlům. Od pečených mas, až po tradiční omáčky, zelí, nebo špenát.
Složení: mouka pšeničná, voda pitná,vaječná melanž, 10% houskových kostek (mouka pšeničná, voda, sůl, droždí), sůl jedlá, droždí více informací
Hluboce zmrazený masný polotovar - předvařený. Bez konzervantů a přidatných látek:
Český výrobek, produkt je bez konzervantů a přidatných látek. Velikost knedlíčku je 7-8g, balení obsahuje 140 - 142ks.
Složení: vepřová játra 68 % (EU),strouhanka-(pšeničná mouka,voda, droždí, jedlá sůl s jódem- (jedlá sůl, jodičnan draselný), cukr),pšeničná krupice,kořenící sm ... více informací
Vynikající knedlík, který se hodí k různým druhům pokrmů.
Ve středověku se nazývala knedlíkem, také knédlem malá kulička nebo šištička smíchaná z masa a máčené housky. Oproti dnešní době se tyto knédle smažily na ohni. Knedlíky se běžně konzumují také v Číně, kde je jedli patrně dříve, než se ve střední Evropě objevili lidé.
NÁVOD K POUŽITÍ: připravujte 3 minuty v páře
Trvanlivost: 4dny
Složení: Kolečka do knedlíků vlhčená 35% (pšeničná mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl), pitná voda, pšeničná mouka, mléko, tekutý vaječný bílek, vaječná mela ... více informací