Sušené aktivní droždí pro opětovnou hydrataci vhodné zejména pro přípravu pizza těst.
Přednosti:
uchovává si stabilitu po dobu několika měsíců
umožňuje lepší organizaci práce v pizzerii
optimální tažnost a snadná manipulace s těstem
dlouhá trvanlivost, jednoduché skladování
Země původu Francie
Sušené pekařské droždí vhodné zejména pro přípravu těst s nízkým obsahem cukru (až o 10 % cukru na hmotnost mouky).
Přednosti:
kynutí identické jako u čerstvého droždí (v poměru 1 díl sušeného ku 3-4 dílům čerstvého droždí)
vyšší kynutí než u sušeného rehydrovatelného droždí
dlouhá trvanlivost, jednoduché skladování, stabilita a spolehlivost
Země původu Francie
Složení: Saccharomyces cerevisiae, emulgátor: sorbitan monostearát
více informací
Složení: Tekutá vaječná hmota získaná z vajec kura domácího z obohaceného klecového chovu pasterizovaná 93%, voda 6,3%, sorbát draselný (E202) 0,5%, konzervant ... více informací
Čerstvá vajíčka ze 100 % původem v ČR. Vejce pocházejí od spokojených slepiček s důrazem na tzv. „welfare zvířat“ neboli „pohodu zvířat“. Nosnice žijící v obohacených klecích, mají předepsané požadavky na životní prostor.
Součástí obohacené klece je neomezený přístup ke krmivu a k vodě i pro slabší jedince. Klec obsahuje hřady (bidýlka), místa k obrušování drápů, umělou trávu či snášková hnízda. Halový chov imituje letní snáškovou sezonu, kdy má nosnice 12-14 hodin světelný režim a konstantní teplotu kolem 24 C. Na hale tedy není ani zima, horko, průvan, tma a jsou zde téměř ideální životní podmínky. Vejce z klecového chovu má své výhody jimiž jsou čerstvost a čistota. více informací
Čerstvá vajíčka ze 100 % původem v ČR. Vejce pocházejí od spokojených slepiček s důrazem na tzv. „welfare zvířat“ neboli „pohodu zvířat“. Nosnice žijící v obohacených klecích, mají předepsané požadavky na životní prostor.
Součástí obohacené klece je neomezený přístup ke krmivu a k vodě i pro slabší jedince. Klec obsahuje hřady (bidýlka), místa k obrušování drápů, umělou trávu či snášková hnízda. Halový chov imituje letní snáškovou sezonu, kdy má nosnice 12-14 hodin světelný režim a konstantní teplotu kolem 24 C. Na hale tedy není ani zima, horko, průvan, tma a jsou zde téměř ideální životní podmínky. Vejce z klecového chovu má své výhody jimiž jsou čerstvost a čistota. více informací