Sušené pekařské droždí vhodné zejména pro přípravu těst s nízkým obsahem cukru (až o 10 % cukru na hmotnost mouky).
Přednosti: 
kynutí identické jako u čerstvého droždí (v poměru 1 díl sušeného ku 3-4 dílům čerstvého droždí)
vyšší kynutí než u sušeného rehydrovatelného droždí
dlouhá trvanlivost, jednoduché skladování, stabilita a spolehlivost
Země původu Francie
                                    
                                            
                                     
                                        
                                            Složení:
Saccharomyces cerevisiae, emulgátor: sorbitan monostearát
                                        
 
                                        
                                            
                                                    
                                                    
                                                        Využitelná energie
                                                        1481kJ/353kcal 
                                                     
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                        Nasycené mastné kyseliny
                                                        0,9 g