Pečivo vhodné pro přípravu hamburgerů s jemnou střídou, mašlované vejcem.
Skladujte v temnu, v původním obalu při teplotě od 0°C-25°C. Lze skladovat v chladničce. Určeno pro přímou spotřebu.
Tmavá vícezrnná bageta se sójovými boby, lněnými a slunečnicovými semínky. S žitným kvasem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 6-9min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, ŽITNÁ mouka (5%), SÓJA, lněná semínka, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, slunečnicová semena, otru ... více informací
Předpečená středně velká bageta v klasickém francouzském stylu. Váha bagety je 120g.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), látka zlepšující mouku (kyselina L-askorbová) více informací
Malá světlá bagetka ideální jako přílohové pečivo nebo na výrobu sendvičů. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, řepkový olej, droždí, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), cukr, látky zlepšující mouku (kyselina L-askorbová ... více informací
Vícezrnná bagetka s žitnou moukou a sojovou drtí. Zdobená směsí lněných a sezamových semínek. Před podáváním stačí pouze rozmrazit.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: x
Doba pečení: x
Pára: x
Složení: PŠENIČNÁ mouka, pitná voda, pekařská směs (7,5%) (ŽITNÁ trhanka, ŽITNÁ mouka, SÓJOVÁ drť, len, PŠENIČNÉ otruby, slunečnice, SEZAM, pražený JEČMEN a ŽI ... více informací
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 ‐ 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo
případným změnám vzhledu, a podávejte do 24 hodin po rozmrazení.
Produkt je vhodný i pro vegetariány a vegany.
Premiová burger máslová bulka MINI, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 2 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací
Premiová burger máslová bulka, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 2 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací
Premiová hot-dog máslová bulka, středně sladká, posypaná sezamovými semínky.
Bulky jsou v kartónu zvlášť balené po 1 ks v plastovém obalu pro dokonalou ochranu před okolními vlivy.
Plně dopečená bulka. Nechte povolit na pokojovou teplotu, rozkrojte a dejte rozkrojenými částmi ohřát na gril při cca 200°C na cca 40 sec.
Expirace: 150 dní od data výroby
Země původu: ČR
Složení: Pšeničná mouka, pitná voda, rostlinné tuky a oleje (palmový, kokosový, řepkový, bezvodý mléčný tuk, podmáslí, emulgátor: mono a diglyceridy mastných k ... více informací
Střední bageta s příčnými řezy naplněnými směsí ochuceného bylinkového másla (11%) a česnekem. Nevšední příloha hlavních jídel, polévek i salátů, zpestření pultů se sortimentem běžného přílohového pečiva. Tip na zapečený recept: prokládejte řezy bagety před upečením střídavě sýrem, šunkou nebo slaninou. Skvělá je také rozpečená ke grilovaným pokrmům.
Rozmrazte při pokojové teplotě po dobu 30 minut. Pečte po dobu 10‐12 minut při teplotě 200°C. Pečte s párou po dobu 5‐10 sekund. PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 548 dnů.
Složení: mouka (PŠENICE; sladová PŠENICE); voda; rostlinné oleje a tuky (palmový; řepkový); jódovaná sůl (sůl; potassium iodate); droždí; máslo (MLÉKO) (1,5%); ... více informací
Pšenično-žitná chlebová bulka s žitným kvasem a praženými obilovinami. Ochucená kmínem.
Rozmražení: 20min
Teplota pečení: 210°C
Doba pečení: 7-10min
Pára: ano
La Lorraine více informací