Hluboce zmrazený obdélníkový koláč pečený na plechu s vanilkovou příchutí, borůvkami (33 %) a drobenkou. Připraveno k podávání.
Návod k použití:
Vyjměte výrobky z obalu. Nechte výrobek rozmrazit po dobu 9 hodin v chladničce. Po rozmrazení skladujte v chladu (max. 7
°C) a spotřebujte do 4 dnů. Nebo rozmrazujte při pokojové teplotě po dobu 3 hodin a spotřebujte do 3 dnů.
PO ROZMRAZENÍ ZNOVU NEZMRAZUJTE.
Trvanlivost od data výroby 12 měsíců.
Skladovací podmínky max. -18°C
Složení: borůvky (33%), mouka (PŠENICE), cukr, rostlinné oleje a tuky (řepkový, palmový, slunečnicový), VEJCE, voda, zahuštěné
máslo (MLÉKO)(1,6%), modifikova ... více informací
Rychlá příprava, vynikající chuť. Vhodné ke kávě či čaji. Balení obsahuje cca 150 ks á 20g
Tento výrobek slouží pouze jako polotovar k dohotovení.
Postup: po vyjmutí výrobků z obalu je rozložte na plech a nechte 13-15min. povolit. Poté pečte při teplotě 210-220°C po dobu 8-10min.. Upečený výrobek má mít zlatavou až zlatohnědou barvu. více informací
Rychlá příprava, vynikající chuť. Vhodné ke kávě či čaji. Balení obsahuje cca 150 ks á 20g
Tento výrobek slouží pouze jako polotovar k dohotovení.
Postup: po vyjmutí výrobků z obalu je rozložte na plech a nechte 13-15min. povolit. Poté pečte při teplotě 210-220°C po dobu 8-10min.. Upečený výrobek má mít zlatavou až zlatohnědou barvu. více informací
Rychlá příprava, vynikající chuť. Vhodné ke kávě či čaji. Balení obsahuje cca 150 ks.
Tento výrobek slouží pouze jako polotovar k dohotovení.
Postup: po vyjmutí výrobků z obalu je rozložte na plech a nechte 13-15min. povolit. Poté pečte při teplotě 210-220°C po dobu 8-10min.. Upečený výrobek má mít zlatavou až zlatohnědou barvu. více informací
Rychlá příprava, vynikající chuť. Vhodné ke kávě či čaji. Balení obsahuje cca 45ks.
Složení: Pšeničná mouka, náplň s vanilkovou příchutí 20% (voda, náplň s vanilkovou příchutí 31% ((cukr, modifikovaný škrob, sušené odstředěné mléko, sušená syr ... více informací
Hluboce zmrazený cukrářský výrobek, křehký dort s čokoládovým základ, plněný čokoládovou náplní a drobenkou ze šušenek
(5,5 %). S vanilkovým krémem.
Zdobený drobenkou ze sušenek (5,5 %) a bílými
proužky. Předkrájený, připravený k podávání.
VANDEMOORTELE
4x12porcí
Rozmrazování: 30 minut
Složení: odstředěné MLÉKO; cukr; mouka (PŠENICE); rostlinné oleje a tuky (kokosový; řepkový; palmový); máslo (MLÉKO) (6,0%); čokoláda; kakaový prášek (1,6%);
... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke
konzumaci.V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25Ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, pekanový ořech 5%, mléčné ... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke konzumaci. V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, holandské kakao 5%, hořká ... více informací
Cookies vyndejte z mrazáku a vložte do lednice, kde po 12h bude připraven ke
konzumaci. V pokojové teplotě připraveno k použití za 60 minut.
Cookies skladujte v mrazáku (-18°C–30°C).
Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
Baleno v dortové krabici po 25Ks.
Složení: Cukr krystal 15%, třtinový cukr 15%, hladká mouka 30%, sůl 0,1%, jedlá soda 2,9%, vanilkový extrakt 1%, vejce 1%, máslo 20%, lyofilizované maliny 5%, ... více informací
Předkynutý klasický francouzský croissant v mini velikosti. S výraznou máslovou chutí a vůní.
Rozmražení: 30min
Teplota pečení: 180-190°C
Doba pečení: 10-12min
Pára: ano
La Lorraine
Složení: PŠENIČNÁ mouka, máslo (MLÉKO) (20%), pitná voda, cukr, VEJCE, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), droždí, lepek (PŠENIČNÝ), látka zlepšu ... více informací