Bramborové plátky z oloupaných brambor ideální jako příloha k hlavnímu jídlu nebo chuťovka s dipem.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 – 3,5 min na 175 °C
Pánev 7 min
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Tyto sýrové nugety jsou výraznou svačinkou s černým povlakem (díky přírodnímu rostlinnému uhlíku) a měkkou oranžovou čedarovou náplní. Jalapeño papričky dodávají pikantní šmrnc. Chili Cheddar Black Nuggets můžete podávat jako svačinku na zobání s dipy, součást společného talíře nebo křupavé zakousnutí do jinak nudného zeleného salátu. Zkombinujte je s dalšími sýrovými nugety Aviko: červenými s omáčkou Habanero a klasicky přírodně světlými s čedarem a jalapeñem, abyste vytvořili jedinečný set, který upoutá pozornost vašich hostů. Chili Cheddar Black Nuggets se rychle připravuje ve fritéze (3-3,5 min) a snadno se porcuje. Produkt vhodný pro vegetariány.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3 min/170°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Prémiový výrobek na způsob autentické francouzské klasiky. Vyrobeno z bramborových plátků, krémové omáčky a brokolice.
Způsoby přípravy:
Trouba 20-25 min/220°C
Konvektomat 15-18 min/200°C
Mikrovlnná pec s konvektomatem - čas a způsob přípravy závisí na typu přístroje pro zrychlené vaření
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: brambory, smetana 35%, brokolice 20%, sýr 6%, sůl, stabilizátor (E461), aroma, koření. více informací
Sýrové nugety s červenou paprikou a ostrou Habanero omáčkou v křupavém nápadném červeném obalu. Skvělé jako chuťovka k pivu nebo jako součást obložených talířů pro větší skupiny lidí, na oslavy, pikantní předkrm.
Způsoby přípravy:
Fritéza 3,5 min/175°C
Trvanlivost 18 měsíců při -18 °C
Složení: pšenisýr (25 %, původ EU), (mléko, sůl, mléčné kultury, mikrobiální syřidlo, škrob, barvivo (E160a), voda, pšeničná mouka, červená paprika (8%), slune ... více informací
Ať už máte raději kulaté, oválné nebo krájené bramborové plátky, naše bramborové plátky jsou neuvěřitelně všestranné - podávejte je teplé nebo studené jako předkrm, svačinu nebo přílohu. více informací
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C 1,5–2 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 9–10 minut, během pečení několikrát produkt otočte
1 ks = 24,5g = cca 40ks v 1kg balení.
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.