Řecká harmonická směs mletého koření a bylin. Do jogurtových, smetanových a majonézových zálivek určených k ochucení zeleninových salátů.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: česnek granulovaný, jedlá sůl, cibule granulovaná, kopr nať, paprika sladká, máta více informací
Směs divokého koření a sušené zeleniny pro předkořenění, pečení a dušení zvěřiny, hovězího masa a přípravu omáček.
Obsah soli 12 %.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců
Složení: směs koření (zázvor, koriandr, nové koření, rozmarýn, bokový list, pepř černý, paprika pálivá, pepř bílý, kmín, česnek, hřebíček, hořčičné semínko), s ... více informací
Jedlá soda má všestranné využití, neměla by tedy chybět v žádné domácnosti. Jistě ji všichni znáte jako součást prášku do pečiva nebo jako lék na pálení žáhy. Jedlá soda má však více využití jako třeba také při čištění, pohlcování pachů, apod.
Směs je vhodná i ke kořenění dalších pokrmů z brambor jako jsou gratinované nebo pečené brambory. Použitím směsi dostanou brambory výraznou chuť a zajímavou barvu.
Složení: Koření (koriandr, paprika, pepř, kmín, chilli), jedlá sůl, sušená zelenina (česnek). více informací
Univerzální kořenicí směs založená na paprice, černém pepři a šalvěji. Je vhodná pro všechny druhy masa od kuřecího, přes vepřové a hovězí až po ryby. Používá se nejen k přípravě grilovaného masa, ale i k ochucení minutek a na pečení.
Složení: jedlá sůl 67%, paprika sladká mletá, cukr, pepř černý mletý, kmín mletý, šalvěj mletá více informací
Univerzální kořenící směs založená na paprice, česneku a zázvoru. Je vhodná pro všechny druhy masa od kuřecího přes vepřové a hovězí až po ryby. Používá se nejen k přípravě grilovaného masa, ale i k ochucení minutek a na pečení.
Originální směs italských bylinek je vyváženou kombinací středomořských chutí oregana, bazalky, rozmarýnu, petrželky a tymiánu. Směs bylinek dodá připravovanému pokrmu lahodnou chuť a vůni italské kuchyně. Výborně se hodí do rajčatových a smetanových omáček, zapékaných pokrmů, těstovin, polévek, bylinkových másel, salátů, pomazánek, ryb, ale také k přípravě na pizzy nebo drůbežího masa.
Směs je všestranně použitelná na sladkovodní i mořské ryby, hodí se k jejich pečení, smažení i grilování. Výborná je také do rybích polévek a omáček.
Nová receptura:
Je svěží díky citrónovému prášku.
Obsahuje větší kousky koření, které nejen dodají skvělou chuť, ale i atraktivní vzhled.
Snížili jsme počet ingrediencí, aby lépe vynikla chuť použitých surovin.
Koření na pečené kuře je vyváženou směsí bylinek, papriky a kmínu. Lahodná paprikově-bylinková chuť je podkreslena načervenalou barvou koření, která vytvoří na povrchu kuřete nádherně opečenou kůrku. Směs je kromě kuřecího masa vhodná též na přípravu pečené krůty, drůbežích rolád nebo králičí pečínky.
Kořenící směs určená na mletá masa.
Směs je speciální kombinací česneku, nového koření, majoránky a zázvoru, která se hodí do všech druhů mletých mas. Česnek dodá masu pikantní chuť, majoránka a zázvor zase zajímavou vůni. Nejčastěji se používá k přípravě karbanátků, sekané, masových kuliček nebo špízů. Hodí se také do masových směsí k plnění paprikových lusků, zapékaných lilků a cuket, do směsí na topinky či do paštik a masových hašé. více informací
Koření s nízkým obsahem mořské soli, bez glutamátů, aromat a barviv. Vyvážená nepikantní chuť s kousky kvalitní zeleniny a vybraného koření. Bez dráždivých složek.