Spojili jsme se s Netflixem, abychom vytvořili speciální zážitek! Chtěli jsme ho udělat ještě speciálnější a proto jsme připravili variantu bez mléka, aby si tuto lahůdku s arašídovým máslem a sladkoslaným topingem z preclíků a fudge brownies mohl vychutnat skutečně každý... stejně jako Netflix. Zkuste je dohromady!
Složení: Složení: voda, cukr, glukózový sirup, kokosový tuk, mouky (PŠENIČNÁ, z JEČNÉHO sladu), rostlinné oleje (sójový, řepkový), ARAŠÍDY (4 %), MANDLOVÁ past ... více informací
Připoutejte se a připravte se na divokou jízdu. S touto zmrzlinou s karamelem, plnou kousků lahodných kakaových brownies a bohatým slaným karamelovým krémem zažijete doslova euforii. A to nejlepší? Zmrzlina je bez mléčných složek, vychutnat si ji tak můžou i vegani!
• Veganská zmrzlina
• FairTrade produkt
• Vyrobeno z kvalitních surovin
Složení: voda, cukr, glukózový sirup, kokosový tuk, MANDLOVÁ pasta (3 %), PŠENIČNÁ mouka, rostlinné oleje (sójový, slunečnicový), hrachová bílkovina, kakao se ... více informací
Smetanová zmrzlina s kousky lyofilizovaných malin, protřená lahodnou jahodovou pastou.
Kelímek: 120 ml s dřevěnou lžičkou pod víčkem
Obchodní balení: 24 ks
Složení: cukr, glukóza, jahodová pasta 10 %, sušené mléko, dextróza, kousky jahod a malin, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, stabilizátory: celul ... více informací
Cioccolato je nejznámější varianta italského gelata. Základem této zmrzliny je ekvádorské kakao, které je použito v kombinaci s plnotučným mlékem a bílým třtinovým cukrem.
Složení: plnotučné MLÉKO, SMETANA (11 %), třtinovýcukr, dextróza, kakaová hmota z Ekvádoru (5 %), kakao(5 %), VAJEČNÝ žloutek, cukr, MLÉČNÉ bílkoviny,kakaové m ... více informací
Máte stejnou slabost pro lískové oříšky jako my? Konečně tato oblíbená příchuť z Grom gelaterie míří do kelímku, a můžeme si tak vychutnat autentické italské gelato v pohodlí domova. Tato příchuť má jen jedno tajemství – každý rok vybíráme jen lískové ořechy s vysokým obsahem tuku (oleje z lískových oříšků), který zajišťuje intenzivní a nezaměnitelnou chuť gelata.
Složení: plnotučné MLÉKO, pasta z LÍSKOVÝCH OŘECHŮ (13 %), třtinový cukr, dextróza, SMETANA, VAJEČNÝ žloutek, kousky pražených LÍSKOVÝCH OŘECHŮ (2,5 %), MLÉČNÉ ... více informací
Vynikající smetanová zmrzlina s pistáciovou pastou a kousky křupavých pistácií.
Pistacchio je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z pistácií odrůdy Mawardi a Perfect Green pocházejících ze středního východu. Tento druh pistácií je oblíbený především díky své charakteristické kombinaci chutí pryskyřice a tabáku.
Složení: Plnotučné mléko, třtinový cukr, pistáciová pasta 11%, smetan, kousky pistácií 5,5%, vaječný žloutek, dextróza, mléčné bílkoviny, cukr, stabilizátor E4 ... více informací
Víte jak připravujeme naše autentické Italské gelato? Vášeň, věda, poctivá práce a špetka obsese pro ty nejlepší ingredience, které pro nás připravila samotná příroda.
Jaká je nejlepší kombinace karamelu pro zmírnění sladkosti cukru? Inspirovali jsme se tradicí skvělého francouzského cukrářství a použili jsme himalájskou sůl, která je charakteristická tí, že kromě soli obsahuje dalších 80 minerálů a je méně agresivní a lépe balancuje chuť sladkého karamelu a bílého třtinového cukru.
Bez barviv, bez aromat, bez emulgátorů.
Lahodná zmrzlina je vyrobena z odrůdy citronu „Femminello Siracusano“, jenž je známá hlavně díky své aromatické chuti i vůni. Při výrobě gelata jsou citrony jen lehce stlačeny, aby nebyla zničena hořká bílá dřeň pod kůrou. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Pramenitá nesycená voda Sparea, citronová šťáva 28 %, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - Karubin, E440 - Pektiny, citrónová kůra
více informací
Mango ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z manga, jehož kořeny pocházejí z daleké Indie. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Mangové pyré 45 %, pramenitá nesycená voda Sparea, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - karubin, E440 - Pektiny
více informací
Fragola ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z kvalitní jahodové dřeně. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: jahodová dřeň (50 %), pramenitá voda Sparea nesycená, třtinový cukr, stabilizátor (karubin). více informací
Smetanová zmrzlina skrz na skrz protkaná krémem ze slaného karamelu a čokoládou
Složení: Obnovené odtučněné mléko,Cukr,Smetana (16 %),Sušené nebo zahuštěné odtučněné mléko,Glukózo-fruktózový sirup, Kakaové máslo, Kakaováhmota, Glukózový si ... více informací