Položka byla přidána do košíku

Cheesecake - tvarohový řez 63x131g


Dezert ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek. Mnozí lidé považují cheesecake za typický americký dezert, ale překvapivě byl poprvé vyroben v Řecku již 2000 let před naším letopočtem. Byl považován za vynikající zdroj energie a podáván i sportovcům při prvních olympijských hrách. Po dobytí Řecka Římany se recept postupně rozšířil. Do Ameriky jej v 18. století přivezli Evropané a tak se začala psát historie moderního cheesecaku. Dnes už si můžeme pochutnat na dezertu ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek. 3x21 porcí

Složení:
Tvaroh (MLÉKO); voda; cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; kokosový; slunečnicový); mouka (PŠENICE); VEJCE; smetana (MLÉKO); modifikovaný š ... více informací

Pro nákup zboží je nutná registrace.


Kategorie: Dorty, dezerty

Popis zboží

Dezert ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.

Mnozí lidé považují cheesecake za typický americký dezert, ale překvapivě byl poprvé vyroben v Řecku již 2000 let před naším letopočtem. Byl považován za vynikající zdroj energie a podáván i sportovcům při prvních olympijských hrách. Po dobytí Řecka Římany se recept postupně rozšířil. Do Ameriky jej v 18. století přivezli Evropané a tak se začala psát historie moderního cheesecaku. Dnes už si můžeme pochutnat na dezertu ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.

3x21 porcí

Složení:
Tvaroh (MLÉKO); voda; cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; kokosový; slunečnicový); mouka (PŠENICE); VEJCE; smetana (MLÉKO); modifikovaný škrob; sladký syrovátkový prášek (MLÉKO); škrob (PŠENICE); droždí; VAJEČNÝ bílek; odstředěné MLÉKO; tvarohový prášek (MLÉKO); přírodní aroma; glukózový sirup; dextróza; sušené odstředěné MLÉKO; sůl; stabilizátor (Karagenan; E450); LAKTÓZA (MLÉKO); sušené plnotučné MLÉKO; emulgátor (E471; E472e); kypřící látky (E500ii); MLÉČNÉ bílkoviny; zahušťovadla (Guma guar; Xanthan).


Alergeny: 1,3,6,7,11,
Tržní segment: Horeca
Popis zboží

Dezert ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.

Mnozí lidé považují cheesecake za typický americký dezert, ale překvapivě byl poprvé vyroben v Řecku již 2000 let před naším letopočtem. Byl považován za vynikající zdroj energie a podáván i sportovcům při prvních olympijských hrách. Po dobytí Řecka Římany se recept postupně rozšířil. Do Ameriky jej v 18. století přivezli Evropané a tak se začala psát historie moderního cheesecaku. Dnes už si můžeme pochutnat na dezertu ze smetanového sýru se základem z rozdrcených sušenek.

3x21 porcí

Složení:
Tvaroh (MLÉKO); voda; cukr; rostlinné oleje a tuky (řepkový; palmový; kokosový; slunečnicový); mouka (PŠENICE); VEJCE; smetana (MLÉKO); modifikovaný škrob; sladký syrovátkový prášek (MLÉKO); škrob (PŠENICE); droždí; VAJEČNÝ bílek; odstředěné MLÉKO; tvarohový prášek (MLÉKO); přírodní aroma; glukózový sirup; dextróza; sušené odstředěné MLÉKO; sůl; stabilizátor (Karagenan; E450); LAKTÓZA (MLÉKO); sušené plnotučné MLÉKO; emulgátor (E471; E472e); kypřící látky (E500ii); MLÉČNÉ bílkoviny; zahušťovadla (Guma guar; Xanthan).


Alergeny: 1,3,6,7,11,
Tržní segment: Horeca

Prohlédnuté produkty

×

ZAREGISTRUJTE SE A NAKUPUJTE U NÁS!

Novinky, které vás nenechají chladnými

Přejít na odkaz