Předpečený kuřecí hamburger, mletný,m mechanicky tvarovaný, hluboce zmrazený.
Sladovat při teplotě -18 °C, po rozmrazení znovu nazamrazovat. 
Minimální trvanlivost 12 měsíců od data výroby.¨
Způsob přípravy: dopéct v kontaktním grilu 2-3 minuty na 180*C nebo v mikrovlnné troubě 1,5 - 2 min na 800W
                                    
                                            
                                     
                                        
                                            Složení:
Mechanicky oddělené maso z kuřat 63,5% (původ EU), houska (PŠENIČNÁ MOUKA, voda, rostlinný tuk, droždí, sůl), strouhanka (PŠENIČNÁ MOUKA. droždí, sůl, voda), bramborová mouka, sůl, koření. Může obsahovat stopové množství sóji a hořčice.
                                        
 
                                        
                                            
                                                
                                                    
                                                        
    
        
            
                1
            
                
         
        
            Obiloviny obsahující lepek
            
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich