Pappardelle jsou široké, ploché italské nudle s původem v Toskánsku, podobné fettuccine. Zpravidla se prodávají stočené do klubíček ve formě "hnízd" a jsou ideální pro párování s vydatnými omáčkami, jako je ragú nebo zvěřinové ragú, ale hodí se i k houbovým, smetanovým nebo sýrovým omáčkám.
Země původu: Itálie
Pokyny k přípravě: konzumujte po uvaření.
Tradiční způsob: zmrazený produkt ponořte na 2–3 minuty do vroucí vody a dochuťte omáčkou podle vaší chuti.
Na pánvi: zmrazený produkt nasypte na pánev s omáčkou podle vaší chuti, zahřívejte na vysokém plameni po dobu 4–5 minut a občas promíchejte.
Složení:
Italská tvrdá PŠENICE semolina 72 %, čerstvá VEJCE 20 %, voda
Datum spotřeby uvedené na obalu se vztahuje na skladování v mrazáku při teplotě -18 °C. V chladničce je však můžete skladovat pouze po dobu 24 hodin. Nezapomeňte, že po rozmrazení by produkt neměl být znovu zmrazen.