Hluboce zmražené pláty předvařených vaječných těstovin vhodné na přípravu lasagní nebo zapečených cannelloni.
Země původu: Itálie
Pokyny k přípravě: konzumujte po uvaření.
Příprava jednoho listu:
VE VROUCÍ VODĚ: Ponořte ještě zmrazený produkt do vroucí osolené vody na 90 sekund. Sceďte a dochuťte podle chuti.
V KLASICKÉ TROUBĚ (s omáčkou): Položte ještě zmrazený produkt na plech a přidejte dostatečné množství tekuté omáčky. Pečte v statické troubě při teplotě 190 °C po dobu 5 minut.
V PARNÍ TROUBĚ (bez omáčky): Položte ještě zmražený produkt na plech a pečte v parní troubě při teplotě 100 °C po dobu 5 minut.
LASAGNE:
Nechte rozmrazit asi jednu hodinu při pokojové teplotě a poté v pekáčku střídejte vrstvy těstovin s masovou omáčkou a omáčkou basciamella nebo jakoukoli jinou omáčkou, kterou máte rádi. Pečte v troubě 20 minut při teplotě asi 220 °C.
CANNELLONI:
listy těsta nakrájejte na dva obdélníky. Na list těsta naneste náplň podle vaší chuti a stočte do cannelloni. Vložte je do máslem vymazané zapékací misky, přelijte bešamelovou omáčkou a pečte v troubě asi 10 minut při teplotě 220 °C.
Složení:
Italská tvrdá pšenice 72 %, čerstvá vejce 14,4 %, voda
Datum spotřeby uvedené na obalu se vztahuje na skladování v mrazáku při teplotě -18 °C. V chladničce je však můžete skladovat pouze po dobu 24 hodin. Nezapomeňte, že po rozmrazení by produkt neměl být znovu zmrazen.