Položka byla přidána do košíku
Zavážíme pro Vás zboží z různých skladů. Dle typu Vašeho provozu si zvolte vybrané produkty.
Skutečná tradiční klasika, která nesmí chybět při zahřívání zimních večerů. Tortellini s prosciuttem mají ideální tvar, aby se daly vychutnat v polévce. Jsou také vynikající podávané s máslem a šalvějí.
Země původu: Itálie
Pokyny k přípravě: konzumujte po uvaření.
Tradiční způsob: bez rozmrazování ponořte produkt na 2 minuty do vroucí osolené vody (aby byl „al dente“). Na pánvi rozehřejte trochu másla (nebo extra panenského olivového oleje) s několika čerstvými lístky šalvěje, přidejte scezené těstoviny a podávejte. Alternativně můžete uvařené těstoviny promíchat na pánvi s omáčkou podle vaší chuti.
Na pánvi: Nasypte ještě zmražený produkt na pánev s dostatečně tekutou omáčkou (v případě potřeby přidejte vodu). Zahřívejte na středním ohni po dobu 3 minut a občas promíchejte.
Profesionální trouba: zmrazený produkt položte na plech a vložte do kombinované trouby (podle chuti můžete přidat omáčku). Zakryjte a vařte v kombinované parní troubě při 180 °C s 10 % páry po dobu 6 minut.
Jedna těstovina:
váha: 8,5 ± 0,6 g
velikost: 3 x 4 cm
poměr náplně v čerstvé těstovině: 65/35 ± 2
poměr náplně v mražené těstovině: 70/30 ± 3
| Tržní segment: | Horeca |
|---|
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z něj
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
a výrobky z ní
Skutečná tradiční klasika, která nesmí chybět při zahřívání zimních večerů. Tortellini s prosciuttem mají ideální tvar, aby se daly vychutnat v polévce. Jsou také vynikající podávané s máslem a šalvějí.
Země původu: Itálie
Pokyny k přípravě: konzumujte po uvaření.
Tradiční způsob: bez rozmrazování ponořte produkt na 2 minuty do vroucí osolené vody (aby byl „al dente“). Na pánvi rozehřejte trochu másla (nebo extra panenského olivového oleje) s několika čerstvými lístky šalvěje, přidejte scezené těstoviny a podávejte. Alternativně můžete uvařené těstoviny promíchat na pánvi s omáčkou podle vaší chuti.
Na pánvi: Nasypte ještě zmražený produkt na pánev s dostatečně tekutou omáčkou (v případě potřeby přidejte vodu). Zahřívejte na středním ohni po dobu 3 minut a občas promíchejte.
Profesionální trouba: zmrazený produkt položte na plech a vložte do kombinované trouby (podle chuti můžete přidat omáčku). Zakryjte a vařte v kombinované parní troubě při 180 °C s 10 % páry po dobu 6 minut.
Jedna těstovina:
váha: 8,5 ± 0,6 g
velikost: 3 x 4 cm
poměr náplně v čerstvé těstovině: 65/35 ± 2
poměr náplně v mražené těstovině: 70/30 ± 3
| Tržní segment: | Horeca |
|---|
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z něj
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
a výrobky z ní