1. Předehřejte pečící troubu na horní/dolní ohřev: 240°C
2. Odstraňte fólii a hluboce zmrazenou pizzu pečte na středním roštu cca 7-8 minut.
3. Pizza je hotová, když se sýr roztéká a okraj je do světle hněda propečený.
Optimální délka přípravy se může lišit podle typu trouby.
Pokud je pizza před pečením již částečně nebo úplně rozmrazená, zkraťte délku
přípravy.
Složení:
Pšeničná mouka, 20 % drcená rajčata, pitná voda, 20 % sýr mozzarella, 16 % šunka (vepřové maso, voda, jedlá sůl, konzervant E250, škrob, stabilizátory – E451, E450, maltodextrin, zahušťovadlo E407a, antioxidant E316, kouřové aroma), žampiony 10%, slunečnicový olej, řepkový olej, droždí, jedlá sůl, cukr, směs bylinek.