Položka byla přidána do košíku
Jemný bramborový škrob pro potravinářské účely, je vhodný pro přípravu moučníků, dortů, keksů, omelet a všeho drobného pečiva. Výborně se hodí na zahuštění omáček.
Složení:
Bramborový škrob. Může obsahovat stopy mléka, lupinové mouky a obilovin obsahující lepek. více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Jemný bramborový škrob pro potravinářské účely, je vhodný pro přípravu moučníků, dortů, keksů, omelet a všeho drobného pečiva. Výborně se hodí na zahuštění omáček.
Tržní segment: | Horeca |
---|
Jemný bramborový škrob pro potravinářské účely, je vhodný pro přípravu moučníků, dortů, keksů, omelet a všeho drobného pečiva. Výborně se hodí na zahuštění omáček.
Tržní segment: | Horeca |
---|