Položka byla přidána do košíku
Křupavý börek (19cm) z filo těsta s bohatou sýrovo-špenátovou náplní (sekané špenátové listy, pravá řecká feta CHOP*, ricotta).
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 - 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo případným změnám.
Předehřátá pec 220 °C
Pečení s párou
Pečení 190-200 °C, 17-20 minut
Složení:
PŠENIČNÁ mouka, špenátovosýrová náplň (31,5%) (špenát (54,8%), ricotta (21,3%) (syrovátka (MLÉKO), syrovátková smetana (MLÉKO), smet ana (MLÉKO), regu ... více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Křupavý börek (19cm) z filo těsta s bohatou sýrovo-špenátovou náplní (sekané špenátové listy, pravá řecká feta CHOP*, ricotta).
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 - 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo případným změnám.
Předehřátá pec 220 °C
Pečení s párou
Pečení 190-200 °C, 17-20 minut
Alergeny: | 1,3,7, |
---|---|
Tržní segment: | Maloobchod |
Křupavý börek (19cm) z filo těsta s bohatou sýrovo-špenátovou náplní (sekané špenátové listy, pravá řecká feta CHOP*, ricotta).
Dle ideálního servírování nabízejte produkty při pokojové teplotě (18 - 26°C), chraňte před sluncem, aby se předešlo případným změnám.
Předehřátá pec 220 °C
Pečení s párou
Pečení 190-200 °C, 17-20 minut
Alergeny: | 1,3,7, |
---|---|
Tržní segment: | Maloobchod |