Tvaroh je vyroben tradiční technologií, což zaručuje zachování všech cenných vlastností známých generacím zákazníků.
Má jemnou chuť a pevnou konzistenci. Je velmi vhodný pro pečení, ale dá se použít i pro další aplikace ve studené kuchyni. Je zdrojem kvalitních mléčných bílkovin.
                                    
                                            
                                     
                                        
                                            Složení:
tvaroh jemný (jednosložková potravina)
                                        
 
                                        
                                            
                                                
                                                    
                                                        
    
        
            
                7
            
                 
         
        
        
             
     
                                                        
                                             
                                         
                                        
                                            
                                                    
                                                    
                                                        Využitelná energie
                                                        424 kJ/100 kcal 
                                                     
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                        Nasycené mastné kyseliny
                                                        1,4 g