Kořeněné kuřecí pečené maso ve stylu gyros (Shawarma), IQF, nakrájené na tloušťku nepřesahující 3 mm.
Minimální trvanlivost při teplotě -18°С: 18 měsíců
Způsob přípravy
Horkovzdušná trouba: předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech pokrytý pečicím papírem, pečeme na 180 °C alespoň 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Horkovzdušná fritéza: nastavte teplotu na 200 °C a pečte 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Výrobek není třeba předem rozmrazovat.
Složení:
Maso z kuřecích stehen, voda, sůl, sójový protein, koření a kořenící extrakty: česnek, paprika, pepř, skořice; stabilizátory: sodík
pyrofosfát, trifosfát sodný, uhličitan sodný; modifikovaný kukuřičný škrob, maltodextrin: kukuřice, řepka; bramborová vláknina, příchuť
Zvýrazňovače chuti: glutamát sodný, guanylát disodný, inosinát sodný; dextróza, antioxidanty: octan sodný, isoaskorbát sodný,
kyselina citrónová; cukr. Na výrobu 100 kg hotového výrobku bylo použito 155 kg kuřecího masa.
Může obsahovat malé množství lepku, hořčice, celeru, mléka a vaječných výrobků.
6
Sójové boby (sója)
a výrobky z nich