Položka byla přidána do košíku
Jemná pastová omáčka s autentickou chutí tradiční italské gastronomie. S její pomocí můžete před svými hosty rozvinout širokou paletu výtečných bezmasých pokrmů i ostatních specialit.
Použití: k použití na širokou škálu těstovin a gnocchi na zapékané bezmasé pokrmy jako omáčku na pizzu nebo gratinovací omáčku pro přípravu omáčky na přelití grilovaných bílých mas a ryb zdobíme nastrouhaným, chuťově výrazným sýrem a bylinkami. Recept, Quattro Formaggi s těstovinami a kuřecím masem
Ingredience: 1000 ml Omáčka Quattro Formaggi Chef Club, 1500 g Penne - těstoviny, 1000 g Kuřecí maso, 100 ml Olivový olej POMACE Chef Club, 10 g Sůl, 1 g Pepř, 10 g Čerstvé bylinky, 500 g Cherry rajčata, 50 ml Olej, 50 g Sůl.
Složení:
Rostlinný tuk, olej jedlý, sušený sýr 27% (ementál, blue chesse, eidam, parmazán), modifikovaný bramborový škrob, kukuřičný škrob, aromata, jedlá sůl, ... více informací
Pro nákup zboží je nutná registrace.
Jemná pastová omáčka s autentickou chutí tradiční italské gastronomie. S její pomocí můžete před svými hosty rozvinout širokou paletu výtečných bezmasých pokrmů i ostatních specialit.
Použití: k použití na širokou škálu těstovin a gnocchi na zapékané bezmasé pokrmy jako omáčku na pizzu nebo gratinovací omáčku pro přípravu omáčky na přelití grilovaných bílých mas a ryb zdobíme nastrouhaným, chuťově výrazným sýrem a bylinkami. Recept, Quattro Formaggi s těstovinami a kuřecím masem
Ingredience: 1000 ml Omáčka Quattro Formaggi Chef Club, 1500 g Penne - těstoviny, 1000 g Kuřecí maso, 100 ml Olivový olej POMACE Chef Club, 10 g Sůl, 1 g Pepř, 10 g Čerstvé bylinky, 500 g Cherry rajčata, 50 ml Olej, 50 g Sůl.
Alergeny: | 1,3,7,9,13, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |
Jemná pastová omáčka s autentickou chutí tradiční italské gastronomie. S její pomocí můžete před svými hosty rozvinout širokou paletu výtečných bezmasých pokrmů i ostatních specialit.
Použití: k použití na širokou škálu těstovin a gnocchi na zapékané bezmasé pokrmy jako omáčku na pizzu nebo gratinovací omáčku pro přípravu omáčky na přelití grilovaných bílých mas a ryb zdobíme nastrouhaným, chuťově výrazným sýrem a bylinkami. Recept, Quattro Formaggi s těstovinami a kuřecím masem
Ingredience: 1000 ml Omáčka Quattro Formaggi Chef Club, 1500 g Penne - těstoviny, 1000 g Kuřecí maso, 100 ml Olivový olej POMACE Chef Club, 10 g Sůl, 1 g Pepř, 10 g Čerstvé bylinky, 500 g Cherry rajčata, 50 ml Olej, 50 g Sůl.
Alergeny: | 1,3,7,9,13, |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |