Její vytříbená chuť, aroma i příjemná barva a atraktivní konzistence dokonale pozdvihne především steaky, světlá masa, ale i ryby. Opravdu rychlá příprava umožní dostatek času na poctivou přípravu hlavní suroviny celého pokrmu, tedy masa.
Z bešamelu (máslová jíška s mlékem) se vaří mnoho druhů omáček, například koprová, křenová či těstovinové sýrové omáčky, ale může se přidat i do špenátu, při zapékání masa a zeleniny nebo všude tam, kde se používá smetana.
Trvanlivost 12 měsíců
Výživové hodnoty (100 g)
Energie 181 kJ/43 kcal
Tuky 1,2 g
z toho nasycené 1 g
Sacharidy 6,3 g
z toho cukry 3,2 g
Bílkoviny 1,6 g
Vláknina 0 g
Sůl 0,6 g
Složení: Sušené mléko, tuková báze (glukóza, kokosový olej, laktóza), máslová jíška (pšeničná mouka, máslo), škrob, jedlá sůl, látka zvýrazňující chuť a vůni g ... více informací