Pokyny k přípravě:
Rozmrazování
Výrobek nevyžaduje předchozí rozmrazení.
Na pánvi
Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a ohřívejte na středním ohni alespoň 2 minuty, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě
Předehřejte troubu na 180 °C. Položte výrobek na plech vyložený pečicím papírem a ohřívejte v troubě při teplotě 180 °C alespoň 5 minut, občas otočte, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritovacím hrnci
Položte výrobek do fritovacího hrnce (rozehřátého na 180 °C). Smažte po dobu 40–60 sekund, dokud nezíská zlatohnědou barvu.
V horkovzdušné fritéze
Nastavte teplotu na 200 °C a připravujte 3–5 minut. V polovině doby přípravy výrobek protřepejte.
Doba minimální trvanlivosti: ne více než 24 měsíců.
Složení:
Složení:
Kuřecí filet brojlerů 64 %, strouhanka (mouka: pšeničná, kukuřičná; voda, olej: slunečnicový rafinovaný, řepkový; škrob: pšeničný, modifikovaný pšeničný; pšeničný lepek, jedlá sůl, sušená mléčná syrovátka, droždí, dextróza, koření: černý pepř, bílý pepř; extrakt z kurkumy, sušené mléko, kypřicí látky: difosforečnan sodný, uhličitan sodný, uhličitan amonný), voda, bramborový škrob, jedlá sůl, pšeničná vláknina, dextróza, přírodní aroma – kuře, extrakt z nového koření, zázvor, zvýrazňovač chuti glutamát sodný, stabilizátor difosforečnan sodný, antioxidant isoaskorbát sodný.
Může obsahovat stopy hořčice, celeru, vajec a sójových výrobků.