Položka byla přidána do košíku

Kančí hřbet b.k. (divočák) dle váhy


Kančí maso se většinou používá podobně jako vepřové, je mírně tučnější, ale má jemnou chuť. Hodí se spíše na minutkovou úpravu. více informací

Pro nákup zboží je nutná registrace.


Kategorie: Zvěřina

Popis zboží

Kančí maso se většinou používá podobně jako vepřové, je mírně tučnější, ale má jemnou chuť.
Hodí se spíše na minutkovou úpravu.

Tržní segment: Horeca
Popis zboží

Kančí maso se většinou používá podobně jako vepřové, je mírně tučnější, ale má jemnou chuť.
Hodí se spíše na minutkovou úpravu.

Tržní segment: Horeca

Prohlédnuté produkty

×

ZAREGISTRUJTE SE A NAKUPUJTE U NÁS!

Novinky, které vás nenechají chladnými

Přejít na odkaz