Hlídat
Chuť:
po pepři a zázvoru
Použití:
kuřecí, vepřový a hovězí steak
cibule, jedlá sůl (max. 20 %), česnek, paprika, koriandr, pepř, karotka, chilli, zázvor, petržel
2. Korýši: | ne |
---|---|
3. Vejce: | ne |
4. Ryby: | ne |
5. Podzemnice olejná (arašídy): | ne |
6. Sojové boby (sója): | ne |
7. Mléko: | ne |
8. Skořápkové plody: | ne |
9. Celer: | ano |
10. Hořčice: | ne |
11. Sezamová semena (sezam): | ne |
12. Oxid siřičitý a siřičitany: | ne |
13. Vlčí bob (lupina): | ne |
1. Obiloviny obsahující lepek: | ne |
Tržní segment: | Horeca |
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.
Chuť:
po pepři a zázvoru
Použití:
kuřecí, vepřový a hovězí steak
cibule, jedlá sůl (max. 20 %), česnek, paprika, koriandr, pepř, karotka, chilli, zázvor, petržel
2. Korýši: | ne |
---|---|
3. Vejce: | ne |
4. Ryby: | ne |
5. Podzemnice olejná (arašídy): | ne |
6. Sojové boby (sója): | ne |
7. Mléko: | ne |
8. Skořápkové plody: | ne |
9. Celer: | ano |
10. Hořčice: | ne |
11. Sezamová semena (sezam): | ne |
12. Oxid siřičitý a siřičitany: | ne |
13. Vlčí bob (lupina): | ne |
1. Obiloviny obsahující lepek: | ne |
Tržní segment: | Horeca |