Všechny druhy české zeleniny, kterou by měla poctivá polévka obsahovat, obohacené petrželkou. Díky velmi jemnému řezu zeleniny nemají s konzumací problémy ani děti.
Návod na použití: Hluboce zmrazenou zeleninu vložte do osolené vařící vody, vařte 4-8 minut. Podle potřeby dochuťte kořením.
Složení: mrkev,celer a pastinák kostka drobný řez, květák růžičky, pórek řezy, petržel nať více informací
Složení: Kostka mrkve a zeleniny v různých poměrech: květák, kostka kedlubny, plátky pórku, kostka kořenového (celeru) celeru, kostka pastináku, plátky savojsk ... více informací
Směs kořenové zeleniny nakrájené na kostičky vhodná pro přípravu svíčkové, ale i dalších pokrmů, kde se používá kořenová zelenina.
Složení: Kostky mrkve (min. 50 %), v různém poměru: kostky pastináku, kostky kořene celeru (celeru)
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energie (kJ/kcal) 181 / ... více informací
Směs kořenové zeleniny nakrájené na proužky vhodná pro přípravu svíčkové, ale i dalších pokrmů, kde se používá kořenová zelenina.
Složení: Proužky mrkve (min. 50 %), v různém poměru: proužky pastináku, proužky kořenového (celeru) celeru
Výživové údaje ve 100 g výrobku
Energie (kJ/kcal) ... více informací
Směs je ideální do rizota, salátů nebo jako příloha k masu.
Složení: kostka mrkve, v různých poměrech: zrno hrášku, kukuřičné zrno (minimálně 20 %)
Výživové údaje ve 100 g
Energie (kJ/kcal) 296 / 70
Tuky (g) 0,5
na ... více informací
Návrh na přípravu:
Hluboce zmrazenou směs bez rozmrazení ohříváme v mikrovlnné troubě, na páře, ve vodě nebo na pánvi krátce podusíme. Pro svou jemnou chuť je vynikajícím komponentem na přípravu příloh a salátů.
Složení: Baby mrkev 56%, Fazolka lusky 44% více informací