Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné trouby.
Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné trouby.
Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné trouby.
Složení: jahody, červený rybíz, černý rybíz, ostružiny, borůvky, maliny více informací
Maliny zahradní celé, bez drtě, sklizené a následně zamrazené v optimální zralosti
Ovoce nechte rozmrazit na misce při pokojové teplotě cca 2 a 1/2 hodiny nebo v lednici přes noc. Můžete použít i rozmrazovací program mikrovlnné trouby.
Hluboce zmrazená zeleninová směs zmrazených rajčat, cibule, cukety, lilku, papriky červené a zelené.
Výrobek je určený ke konzumaci po tepelné úpravě.
Rajčata plátek, cibule plátek, cuketa kostaka cca 16x12 mm, lilek kostka cca 20x20mm, paprika červená a zelená pruh.
Složení: Rajčat plátek 30%, cibule plátek 25%, cuketa kostka 16x12 mm 20%, Lilek kostka 20x20 mm 15%, paprika červená pruh 5%, Paprika zelená pruh 5%. více informací
Nerozmrazený špenát vložíme do hrnce a na mírném ohni pod pokličkou zahříváme. Po rozmrazení dusíme cca 10 minut. Během tepelné úpravy špenát občas promícháme. Dochutíme dle potřeby. Zbytečně dlouhým dušením ztrácí špenát vitamín C.
Složení: špenát listy
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota: 108kJ / 26kcal
Tuk : 0,80g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,10g
Sacharidy : 0,50g, ... více informací
Hluboce zmrazený obchucený špenát je vyroben ze špenátového protlaku, ochucen směsí koření a zmrazen ve vhodném zmrazovacím procesu. Je určen ke konzumaci po tepelné úpravě. Produkt je blanšírován.
Výrobek obsahuje mléko!
Návod na přípravu: Vložte do hrnce s trochou vody a vařte 4-8 minut. Dochutit dle potřeby.
Nerozmrazený špenát vložíme do hrnce a na mírném ohni pod pokličkou zahříváme. Po rozmrazení dusíme cca 10 minut. Během tepelné úpravy špenát občas promícháme. Dochutíme dle potřeby. Zbytečně dlouhým dušením ztrácí špenát vitamín C.