Hořčice Dijon patří do kategorie speciálních hořčic a lze ji právem považovat za vlajkovou loď této skupiny. Název vznikl od místa původu - francouzského města Dijon. Surovinou pro tuto hořčici jsou výhradně semena hořčice černé (hnědé) ze kterých jsou v průběhu speciálního výrobního procesu odstraněny tmavé slupky a výsledná hořčice je tvořena ze žlutého obsahu semínka pod slupkou. Dodržují se též určité tradiční předpisy receptů. Hořčice Dijon se vyznačuje výraznou charakteristickou ostrou pálivou chutí a výrazně žlutou až žlutohnědou barvou.
Její uplatnění je velmi široké, hojně se používá jako přísada do různých omáček a základů v teplé kuchyni, potírá se s ní maso pro grilování a samozřejmě též jako příloha k uzeninám nebo teplým a studeným masům.
Složení: pitná voda, hořčičné semínko, ocet kvasný lihový, jedlá sůl (max. 5,5%), antioxidant disiřičitan draselný, barvivo kurkumin více informací
Houskový kynutý knedlík, další výrobek naší společnosti. Za dobu, co jej vyrábíme se stal jedním z nejžádanějších výrobků na trhu. Jeho kyprý vzhled, působivá mozaika na řezu a skvělá chuť ho předurčuje jako vynikající přílohu ke všem možným českým jídlům. Od pečených mas, až po tradiční omáčky, zelí, nebo špenát.
Složení: mouka pšeničná, voda pitná,vaječná melanž, 10% houskových kostek (mouka pšeničná, voda, sůl, droždí), sůl jedlá, droždí více informací