Složení: Proužky mrkve a v různém poměru: zrnko hrášku, plátky savojského zelí (Brassica oleracea L. var. Sabauda), plátky pórku, proužky celerového kořene (ce ... více informací
Zeleninová směs vhodná k přípravě asijských pokrmů.
Složení: Zelenina v různém poměru 54 % (mrkev 4x4x přirozená délka, pórek 6-8 mm silný, paprika proužky 6-8 mm široké, žluté fazole 20-45 mm, lusk délka 40-100 ... více informací
STRUČNÝ POPIS VÝROBKU:
Hluboce zmrazená zelená fazolka. Před kuchyňskou přípravou nerozmrazujte. Před použitím tepelně upravit. Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte.
SLOŽENÍ VÝROBKU:
fazolka zelená řezaná více informací
STRUČNÝ POPIS VÝROBKU:
Hrášek – hluboce zmrazený
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě:
Vaření:
Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4-8 minut.
Dušení:
Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
SLOŽENÍ VÝROBKU:
hrášek více informací
Kukuřice – hluboce zmrazená
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4+8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody. více informací
Hluboce zmrazené špenátové listy, porce
Nechte rozmrazit v uzavřeném hrnci s malým množstvím vody při nízké teplotě a krátce povařte. Několikrát zamíchejte
Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte. více informací
SLOŽENÍ VÝROBKU:
špenátový protlak
STRUČNÝ POPIS VÝROBKU:
Před kuchyňskou přípravou nerozmrazujte! Před použitím tepelně upravit. Rozmrazený výrobek znovu nezmrazujte.
více informací
Mražená zeleninová směs, tepelně upravte! Po rozmrazení znovu nezamrazujte!
Návod k přípravě:
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4-8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Složení:
zelenina v různém poměru – mrkev, pórek, fazolové lusky, květák, růžičková kapusta, petržel, celer více informací
Mražená zeleninová směs
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4+8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Složení:
zelenina v různém poměru – mrkev, celer, petržel více informací
Mražená zeleninová směs
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4+8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Složení:
zelenina v různém poměru – mrkev, brokolice (min. 20 %), kukuřice, květák, hrášek více informací
Mražená zeleninová směs
Předvařená zelenina – tepelně upravte!
Návod k přípravě
Vaření: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vroucí osolené vody, vařte 4+8 minut.
Dušení: Nerozmrazenou zeleninu vložte do vhodné nádoby s rozpuštěným tukem a trochou vody, osolte. Poduste pod pokličkou. Podle potřeby je možné přidat malé množství vody.
Složení:
zelenina v různém poměru – mrkev, hrášek, kukuřice (min. 24 %) více informací