Pšeničný chléb Bloomer s trhaným hovězím masem, sýrem provolone, zapečený s krustou z bešamelu a mozzarelly. Hmotnost 170g.
Produkt může být uchováván mražený při teplotě -18 °C po dobu 8 měsíců. Produkt je nutné rozmrazit v lednici při teplotě max +6 °C po dobu minimálně 12 hodin, po rozmaražení znovu nezamrazovat a spotřebovat do 6 dní.
Produkt je určen k tepelné úpravě v kontaktních grilech, sklokeramických grilech nebo rychloohřevných troubách (kombinace mikrovln a horkého vzduchu).
Složení: PŠENIČNÝ chléb Bloomer 49%, trhané hovězí maso 22%, HOŘČIČNÝ dresink se zeleným pepřem 9%, SÝR provolone 9%, SÝR mozzarella 7%, bešamel 4%.
Nutričn ... více informací
Bez barviv, bez konzervantů, bez umělých sladidel.
Obsahují 13% makové náplně.
Návod k přípravě: zmrazené šišky vložte do vařící vody, vařte cca 3 – 5 min. od bodu varu, šišky jsou uvařené, když vyplavou na povrch. Doporučujeme podávat polité rozpuštěným máslem a posypané cukrem. více informací
Doporučení pro přípravu:
Fritéza: smažte ve fritovacím oleji při 175°C 2,5-3 minuty
Trouba: předehřátá na 225°C 8-10 minut, během pečení produkt několikrát otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování:
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nezamrazujte.
Doporučení pro přípravu
Fritéza: smažte v oleji při 175°C: 3-4 minuty
Trouba: v troubě předehřáté na 225°C pečte 10-12 minut, během pečení produkt několikrát otočte
Minimální doba trvanlivosti: 2 roky od data výroby
Doporučení pro skladování
-18°C : Viz datum spotřeby na obalu.
-12°C : 3 týdny od data nákupu.
-6°C : 1 týden od data nákupu.
Dodáno jako rychle zmrazený produkt. Po rozmražení znovu nazamrazujte.
Složení: smetanový sýrový přípravek (27%) (krémový sýr (pasterizované mléko, šlehačka (smetana, stabilizátor: karagenan (E407)), zahušťovadla: acetylovaný dišk ... více informací
Toto těsto patří ke špičce na italském trhu.
Těsto má průměr 32 cm. Při pečení se krásně nadechne, zůstane měkké, nerozpadá se a zachová decentní chuť, která skvěle doplní hlavní suroviny na povrchu.
Tradiční česká klasika – bramborové knedlíky plněné uzeným masem. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo pro celou rodinu. Spolehlivě zasytí i velké jedlíky.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 - 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou cibulkou a podávat s kyselým zelím nebo špenátem. více informací
Tradiční české knedlíky plněné netradičně – čokoládou. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo nebo sladký dezert pro celou rodinu. více informací
Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena vybranými sýry: mozzarellou, ementálem, čedarem a nivou, jemně dochucena bazalkou a česnekem.
Hluboce zmrazená pizza italského typu pečená na kameni. Kulatý nebo téměř kulatý tvar, tenký, křupavý korpus s jemnou příchutí tomatové omáčky. Pizza je bohatě zdobena šunkou, mozzarellou, jemně dochucena bylinkovým máslem, bazalkou a oreganem.