Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Složení: Kuřecí maso s kostí, směs koření,jedlá sůl.
Výživové údaje ve100 g : energetická hodnota 746 kj/178 kcal,tuky-9.0 g,z toho nasycené mastné kyseliny ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Doporučujeme výrobek vybalit, nakrájet na požadované porce, opět "složit" do tvaru, podlét výpekem a poté ohřívat v konvektomatu s horký vzduchu plus pára na 180°C cca 15 minut.
Lze rovněž vařit i zabalené v původní fólii ve vodě či v páře, možná je ovšem příprava i v troubě, na grilu, apod.
Složení: Hovězí kulatá plec 85 %. voda,stabilizátor E 451,zahušťovadlo E 407a , sůl.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE: energetická hodnota 464 kj/110kcal, tuky 3,3 g, z toho ... více informací
Určeno ke konzumaci po studenu nebo k dopečení v konvektomatu, troubě, na grilu, případně v jiné kulinární úpravě. Doporučujeme vaření celého (zabaleného) výrobku ve vodě, přibližně 25 minut při 90°C.
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Bal: 2ks líček 1,6-2kg.
Složení: Hovězí líčka, kořenová zelenina, přírodní koření, kuchyňská sůl, rýžová mouka, bramborový škrob, přirodní aroma. více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g
Záruka: 3 měsíce
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Nejsnadnější přípravou je ponořit sáček na 5 minut do vroucí vody, vybalit a servírovat.
Skvělých výsledků dosáhnete pokud poté sáček rozbalíte, výrobek dáte na pánev za stálého míchaná "vysušíte" (cca 4 minuty) a následně sundáte z plamene a vmícháte Vaši preferovanou omáčku. Maso nasaje omáčku ale zůstane při tom relativně suché a "nepoteče" z bulky či pity.
Složení: Hovězí maso 98%, jedlá sůl, přírodní koření, cukr, sójová omáčka, karamelizovaný cukrový sirup.
Energetická hodnota 643 kj/ 153 kcal, tuky 5,1g, z ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíců
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Výrobek doporučujeme vybalit a dopéci horkým vzduchem, ovšem je možné použít jakoukoli tepelnou úpravu.
např. Pečicí trouba 15 minut při 220 °C.
Složení: Kachní čtvrtky ,kmín, jedlá sůl.
Výživové údaje ve100 g : energetická hodnota 1516 kj/366 kcal,tuky- 33.1 g,z toho nasycené mastné kyseliny 9.2 g, s ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=900g
Záruka: 3 měsíce
Složení: Kuřecí křídla 95 % ,řepkový olej, koření, maltodextrin, sůl, extrakty koření,barvivo E 120.
Výživové údaje ve100g: energetická hodnota 1045 kj/249 ... více informací
Značka Selský Grunt, vac. cca 600g
Technologie vaření - Sous-vide
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Masný výrobek tepelně opracovaný.
Způsob přípravy:
Pečicí trouba cca 25 minut při 230 °C
Konvektomat - suchý vzduch cca 14 minut
Vhodné pro záhřev na vysoké teploty (opékání, grilování)
Lze použít jakýkoli způsob tepelné úpravy.
Složení: Kuřecí prsa 95%, voda, stabilizátor E451, sůl více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks cca 1500g
Záruka: 3 měsíce
Skladování do 5°C
Složení: Kuřecí maso 55%,vepřové maso 25 % hovězí maso 5% špenát 8 %, strouhanka (lepek) ,stabilizátor E 451,E 452,hroznový cukr,jedlá sůl, zesilovač c ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g (KTN 10ks)
Záruka: 3 měsíce
Tepelně opracovaný masný výrobek. Skladujte při teplotě do 5 °C. Výpek je součastí výrobku.
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě, aby se urychlilo následné vydávání).
Složení: Vepřová žebra ,rýžová mouka,kuchyňská sůl ,paprikový extrakt, bramborový škrob hořčice.
Výživové údaje ve 100g : energetická hodnota 1576 kj/382 kcal ... více informací
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=750g
Záruka: 3 měsíce
Uchovávat do 5°C
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Složení: Vepřové koleno, koření , stabilizátor E 451, přírodní koření,bramborový škrob,extrakty koření ,jedlá sůl.
Vakuově baleno,skladujte od +1°C do +5 °C. ... více informací
Značka Selský Grunt
Technologie vaření - Sous-vide
Individuálně vac. balené, 1ks=500g
Záruka: 3 měsíce
Vhodné pro jakoukoli přípravu i pro konzumaci za studena.
Doporučujeme horký vzduch (výrobek je možné před pečením ještě prohřát zabalený ve vodě aby se urychlilo následné vydávání).
Nejsnadnější přípravou je ponořit sáček na 5 minut do vroucí vody, vybalit a servírovat.
Skvělých výsledků dosáhnete pokud poté sáček rozbalíte, výrobek dáte na pánev za stálého míchaná "vysušíte" (cca 4 minuty) a následně sundáte z plamene a vmícháte Vaši preferovanou omáčku. Maso nasaje omáčku ale zůstane při tom relativně suché a "nepoteče" z bulky či pity.
Složení: Vepřové maso 98 %, jedlá sůl ,přírodní koření.
Výživové údaje ve 100g: energetická hodnota 1811kj/432 kcal,tuky-10.1g,z toho nasycené mastné kysel ... více informací