Víte jak připravujeme naše autentické Italské gelato? Vášeň, věda, poctivá práce a špetka obsese pro ty nejlepší ingredience, které pro nás připravila samotná příroda.
Jaká je nejlepší kombinace karamelu pro zmírnění sladkosti cukru? Inspirovali jsme se tradicí skvělého francouzského cukrářství a použili jsme himalájskou sůl, která je charakteristická tí, že kromě soli obsahuje dalších 80 minerálů a je méně agresivní a lépe balancuje chuť sladkého karamelu a bílého třtinového cukru.
Bez barviv, bez aromat, bez emulgátorů.
Lahodná zmrzlina je vyrobena z odrůdy citronu „Femminello Siracusano“, jenž je známá hlavně díky své aromatické chuti i vůni. Při výrobě gelata jsou citrony jen lehce stlačeny, aby nebyla zničena hořká bílá dřeň pod kůrou. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Pramenitá nesycená voda Sparea, citronová šťáva 28 %, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - Karubin, E440 - Pektiny, citrónová kůra
více informací
Mango ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z manga, jehož kořeny pocházejí z daleké Indie. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: Mangové pyré 45 %, pramenitá nesycená voda Sparea, třtinový cukr, stabilizátory: E410 - karubin, E440 - Pektiny
více informací
Fragola ovocný sorbet je nejznámější a nejoblíbenější varianta italského gelata. Lahodná zmrzlina je vyrobena z kvalitní jahodové dřeně. Sorbet je připraven z minerálních pramenů Sparea.
Složení: jahodová dřeň (50 %), pramenitá voda Sparea nesycená, třtinový cukr, stabilizátor (karubin). více informací
Tradiční zmrzlina. Česká zmrzlina Kakaová zmrzlina Kakaová poleva Zmrzlinové potěšení Letní osvěžení Všemi milovaný kakaový Ledňáček - kakaová zmrzlina v kakaové polevě. Prostě dobrota. Vyzkoušejte také jeho klasickou vanilkovou variantu!
Složení: voda, obnovené odtučněné MLÉKO, kokosový tuk, cukr, glukózový sirup, kakao se sníženým obsahem tuku (3 %), sušená SYROVÁTKA, sušené odtučněné MLÉKO, e ... více informací
Tradiční zmrzlina. Česká zmrzlina Vanilková zmrzlina Kakaová poleva Král mezi klasikou Letní osvěžení Král mezi klasikou. Miláček mnoha generací - Ledňáček s vanilkovou příchutí v kakaové polevě. Vyzkoušejte také kakaovou variantu oblíbeného Ledňáčka!
Složení: obnovené odtučněné MLÉKO, kokosový tuk, cukr, voda, glukózový sirup, sušená SYROVÁTKA, kakao se sníženým obsahem tuku (1 %), sušené odtučněné MLÉKO, e ... více informací
Luxusní vanilkovázmrzlina politá křupavou belgickou čokoládou z těchnejlepších kakaových bobů certifikovaných RainforestAlliance. S kousky mandlí na povrchu pro to pravépotěšení.
Složení: Obnovené odtučněné mléko,Cukr,Kakaovémáslo¹,Zahuštěná syrovátka,Mandle,Kokosovýolej,Sušené odtučněnémléko,Glukózový sirup,Máselný tuk,Glukózo-fruktózo ... více informací
Magnum patří mezi nejoblíbenější zmrzliny na světe díky své prémiové kvalitě a chuti. Charakteristickým rysem zmrzlin Magnum je kvalitní čokoláda křupající při každém kousnutí. Většina výrobků je bez lepku, pouze u limitovaných edic je nutno věnovat pozornost složení.
Magnum patří mezi nejoblíbenější zmrzliny na světe díky své prémiové kvalitě a chuti. Charakteristickým rysem zmrzlin Magnum je kvalitní čokoláda křupající při každém kousnutí. Většina výrobků je bez lepku, pouze u limitovaných edic je nutno věnovat pozornost složení.