Plastový kbelík. Pevný podíl 2,3kg
Skladujte při teplotě od +3°C do +8°C.
Složení: špekáčky 1,6kg (vepřové maso (70%), hovězí maso (5%), vepřové sádlo, voda, jedlá sůl, bramborový škrob, citrusová vláknina, česnek, směs koření, sta ... více informací
Tradiční česká klasika – bramborové knedlíky plněné uzeným masem. Během několika minut si připravíte vydatné hlavní jídlo pro celou rodinu. Spolehlivě zasytí i velké jedlíky.
Návod k přípravě
Zmrazené knedlíky vložte do mírně osolené vroucí vody. Vařte cca 5 - 8 min. od bodu varu.
Knedlíky jsou uvařené, když vyplavou na povrch.
Doporučujeme posypat osmaženou cibulkou a podávat s kyselým zelím nebo špenátem. více informací
Houskový kynutý knedlík, další výrobek naší společnosti. Za dobu, co jej vyrábíme se stal jedním z nejžádanějších výrobků na trhu. Jeho kyprý vzhled, působivá mozaika na řezu a skvělá chuť ho předurčuje jako vynikající přílohu ke všem možným českým jídlům. Od pečených mas, až po tradiční omáčky, zelí, nebo špenát.
Složení: Mouka pšeničná, voda pitná, vaječná melanž, houskové kostky 10% (mouka pšeničná, voda pitná, sůl jedlá, droždí), sůl jedlá, droždí. více informací
Houskový kynutý knedlík, další výrobek naší společnosti. Za dobu, co jej vyrábíme se stal jedním z nejžádanějších výrobků na trhu. Jeho kyprý vzhled, působivá mozaika na řezu a skvělá chuť ho předurčuje jako vynikající přílohu ke všem možným českým jídlům. Od pečených mas, až po tradiční omáčky, zelí, nebo špenát.
Složení: mouka pšeničná, voda pitná,vaječná melanž, 10% houskových kostek (mouka pšeničná, voda, sůl, droždí), sůl jedlá, droždí více informací
Hluboce zmrazený masný polotovar - předvařený. Bez konzervantů a přidatných látek:
Český výrobek, produkt je bez konzervantů a přidatných látek. Velikost knedlíčku je 7-8g, balení obsahuje 140 - 142ks.
Složení: vepřová játra 68 % (EU),strouhanka-(pšeničná mouka,voda, droždí, jedlá sůl s jódem- (jedlá sůl, jodičnan draselný), cukr),pšeničná krupice,kořenící sm ... více informací
Vynikající knedlík, který se hodí k různým druhům pokrmů.
Ve středověku se nazývala knedlíkem, také knédlem malá kulička nebo šištička smíchaná z masa a máčené housky. Oproti dnešní době se tyto knédle smažily na ohni. Knedlíky se běžně konzumují také v Číně, kde je jedli patrně dříve, než se ve střední Evropě objevili lidé.
NÁVOD K POUŽITÍ: připravujte 3 minuty v páře
Trvanlivost: 4dny
Složení: Kolečka do knedlíků vlhčená 35% (pšeničná mouka, pitná voda, droždí, jedlá sůl), pitná voda, pšeničná mouka, mléko, tekutý vaječný bílek, vaječná mela ... více informací
Kuřecí prsní maso nakrájené na kousky různých geometrických tvarů. Obaleno v tempuře. Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Na pánvi - produkt dejte na pánev s rozehřátým olejem, zavřete víko a zahřívejte na středním plameni alespoň 5 minut, občas otočte.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek položte na plech pokrytý pečicím papírem a zahřejte na 180 °C po dobu alespoň 5 minut, za občasného otáčení, dokud výrobek nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte výrobek do fritézy (předehřáté na 180 °C). Smažte 3 minuty, dokud se produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Horkovzdušná fritéza - nastavte teplotu na 200 °C a smažte 5 minut. V polovině doby smažení protřepejte.
Složení: Kuřecí vnitřní prsní filet 69%, obal (mouka: pšeničná, kukuřičná; voda, škrob: pšeničný, bramborový; sůl, koření: celer, černý pepř; cukr, dextróza, k ... více informací
Kuřecí paličky z křídel, marinované a obalené v BBQ koření, s křupavou kůrkou. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Váha jednoho kusu: 35 – 75g (cca 24ks/kg)
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Příprava:
Produkt nevyžaduje předchozí rozmrazování.
Na pánvi - Položte výrobek na pánev s rozehřátým olejem a zahřívejte na středním ohni po dobu alespoň 5 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
V troubě - troubu předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech vyložený pečicím papírem, pečte alespoň 10 minut, občas otáčejte, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Ve fritéze - vložte zmrazený produkt do fritézy předehřáté na 180 ºС. Smažte 4-6 minut, dokud produkt nezíská zlatohnědou barvu.
Složení: Kuřecí křídla - paličky, voda, cukr, sušená zelenina: rajčata, cibule, česnek; maltodextrin, sůl, modifikovaná kukuřice, škrob, regulátor kyselosti oc ... více informací
Horní a střední části marinovaných kuřecích křídel, s křupavou kůrkou. Připraveno k servírování "Ready to eat". Hluboce zmražené (IQF).
Minimální trvanlivost: 18 měsíců
Složení: Křídlo z kuřete brojlera, voda, škrob: rýžový, modifikovaný tapiokový; sůl, stabilizátory: tripolyfosfáty, polyfosfáty, pirofosfáty;
koření: kmín, ko ... více informací
Složení: kuřecí maso 63%,kuřecí strojně oddělené maso 10%, vepřový špek, steri. okurky,steril.paprika, drůbeží salám, sušená cibule, hořčice, voda více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Minimální trvanlivost: 24 měsíců při teplotě -18°C, po rozmražení skladujte v lednici a spotřebujte do 3 dnů.
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500). více informací
Kořeněné kuřecí pečené maso ve stylu gyros (Shawarma), IQF, nakrájené na tloušťku nepřesahující 3 mm.
Minimální trvanlivost při teplotě -18°С: 18 měsíců
Způsob přípravy
Horkovzdušná trouba: předehřejte na 180 °C. Výrobek dejte na plech pokrytý pečicím papírem, pečeme na 180 °C alespoň 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Horkovzdušná fritéza: nastavte teplotu na 200 °C a pečte 5 minut. V polovině doby pečení maso promíchejte.
Výrobek není třeba předem rozmrazovat.
Složení: Maso z kuřecích stehen, voda, sůl, sójový protein, koření a kořenící extrakty: česnek, paprika, pepř, skořice; stabilizátory: sodík
pyrofosfát, trifo ... více informací
Pečené a v páře vařené kuřecí prsní řízky nakrájené na kostičky, IQF zmrazené. Výrobek je plně tepelně upravený.
Lahodné pečené kuřecí prsní řízky nakrájené na 5mm plátky. Po rozmrazení jsou plátky připraveny k použití na pizzu, do sendvičů a baget apod.
Složení: Kuřecí prsa (97%), voda, sůl, tapiokový škrob, dextróza, D-xylóza, stabilizátor (E331, E500).
Výrobek neobsahuje alergeny. více informací
Masný polotovar hluboce zmrazený, baleno ve vakuu. Jakost A.
Polotovar rozmrazte ca 60 min při 20°C. Vyjměte z obalu, vložte na pekáč, mírně podlijte vodou, vložte do předehřáté trouby, pečte při teplotě 220°C za občasného podlévání vodou ca 120 min. do propečení. Po upečení nakrájejte a podávejte s přílohou.
Skladujte při teplotě -18°C, po rozmrazení znovu nezamrazujte.
Složení: Kuřecí maso na roládu 85% (vykostěné kuře 95%, pitná voda, jedlá sůl, bambusová a pšeničná vláknina bez lepku, škrob). Náplň sekaná 15% (kuřecí maso k ... více informací
Kuřecí špíz (prsa + stehenní řízek) s klobásou, paprikou a cibulí. 1 ks cca 180g. Masný polotovar. Volně ložení. Chlazené Záruční lhůta 6 dní.
NA OBJEDNÁVKU - 5 DNŮ
Složení: Kuřecí stehno bez kosti a kůže 67%, kuřecí klobása se sýrem 12% (kuřecí maso 70%, pitná voda, sýr 8% (mléko, jedlá sůl, mlékárenské kultury, barvivo b ... více informací
Hluboce zmrazený, předsmažený polotovar – jemné pečivo
Bez konzervantů a přidatných látek.Tradiční český výrobek, balení obsahuje 2ks po 100g. Hluboce zmrazený výrobek.
Složení: pšeničná mouka, pitná voda, rostlinný olej řepkový, mléko sušené plnotučné, droždí,jedlá sůl, cukr. více informací
Hluboce zmrazený masný polotovar - tepelně opracovaný
Regionální výrobek z české produkce,bez konzervantů a přidatných látek.
Složení: epřové maso 61% (EU), pitná voda, strouhanka- (pšeničná mouka, voda, droždí, jedlá sůl s jódem-(jedlá sůl, jodičnan draselný), cukr),pšeničná mouka, p ... více informací
Vyrobeno z vepřového a hovězího masa, pšeničného proteinu, vody, cibule, hořčice, vaječné melanže, strouhanky, nativního, bramborového škrobu, soli a pepře.
6x50g
"Jako kdysi". Vyrobeno z vepřového a hovězího masa, vody, cibule, toastový chléb, vaječné melanže, strouhanky, mléka, soli, pepře, majoránky a libečku. Příprava na pánvi nebo ve fritovacím hrnci.
1 balení = 4x100g více informací