Hlídat
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), barvivo E 124 (jahoda, rybíz, malina, linecká, směs ovoce) přírodní barvivo E 163 (borůvka, višeň), konzervant: sorbát draselný.
12. Oxid siřičitý a siřičitany: | ano |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), barvivo E 124 (jahoda, rybíz, malina, linecká, směs ovoce) přírodní barvivo E 163 (borůvka, višeň), konzervant: sorbát draselný.
12. Oxid siřičitý a siřičitany: | ano |
---|---|
Tržní segment: | Horeca |