Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), b ... více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka, želírující látka: pektin, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma, barvivo: přírodní barvivo E 160c (meruňka, meruňka s rumem), b ... více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: Cukr, jablka (35 % hm.), borůvky (10 % hm.), regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin, aroma. více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů.
Složení: fruktózo-glukózový sirup, jahody (30 %), jablka (20 %), regulátor kyselosti: kyselina citronová, želírující látka: pektin, koncentrát z černé mrkve více informací
Džemy vynikají jedinečnou harmonií chutí a vůní létem prosluněného ovoce. Základem pro jejich výrobu je kusové ovoce, dodávané především prostřednictvím pulpy (mražením konzervované kusové ovoce nebo jeho části).
Díky své méně tuhé konzistenci se hodí nejen k namazání na pečivo, palačinky nebo lívance, ale i k promazávání kynutých, třených a piškotových moučníků, perníků či dozdobení dezertů. více informací
Oblíbený med s obsahem květových a lučních medů, jejichž původ je převážně český nebo středoevropský. Do výrobku v menším množství přidáváme také dovozové jihoamerické medy, které oddalují rychlou krystalizaci českých medů a dodávají květovému medu novou dimenzi chutí a vůní. Jedná se rovněž o med s nejpříznivějším poměrem ceny a kvality.
Dodejte svým dezertům dokonalý finiš s čokoládovým toppingem. Je ideální čokoládovou polevou pro zmrzliny, palačinky, lívance, vafle a další cukrářské výrobky.
Vychutnáte si ho i v pohodlí domova. Zamilujete si ho pro ozdobení kávy nebo jako sladkou tečku do jogurtu či ovesné kaše.
Složení: cukr, glukózo-fruktózový sirup, voda, sušené mléko s obsahem rostlinného tuku (sušené odstředěné mléko, kokosový tuk), kakaový prášek se sníženým obsa ... více informací
Jahodová poleva české výroby obsahuje jahodové pyré a semínka. Společně dodávají toppingu příjemnou texturu a chuť čerstvě utržených jahod. Vyniká na palačinkách, lívanci, zmrzlinovém poháru jogurtu nebo ovesné kaši.
Složení: cukr, glukózový sirup, jahodové pyré 20%, voda, regulátor kyselosti: kyselina citronová; zahušťovadlo: pektiny; teff hnědý, jahodová semínka 0,17 %, k ... více informací
Topping toffee caramel je lahodná polotekutá poleva české výroby. Perfektně se hodí do ovocných a zmrzlinových pohárů, rýžových nákypů, mléčných koktejlů, zmrzlin, palačinek a dalších sladkých pochoutek. Díky své bohaté a krémové struktuře a karamelové chuti podtrhne chuť pečiva, krémové zmrzliny nebo ovoce.