Detaily o cenách a dodání se zobrazí pouze registrovaným uživatelům. Chystáme vám je totiž na míru.
Nemáte u nás registraci? Můžete si ji vyřídit ZDE.
Jste registrovaný zákazník? Přihlaste se TADY.
Kategorie: Burgerové maso
Tepelně neopracované, skladovat při -18 °C.
Příprava: na kontaktním grilu při 180 °C - 8 minut.
Minimální trvanlivost 12 měsíců od data výroby.
Tržní segment:
Horeca
Složení:
Hovězí maso 99,9% (EU), sůl.
Tepelně neopracované, skladovat při -18 °C.
Příprava: na kontaktním grilu při 180 °C - 8 minut.
Minimální trvanlivost 12 měsíců od data výroby.
Tržní segment:
Horeca
Složení:
Hovězí maso 99,9% (EU), sůl.
Prohlédnuté produkty
×
ZAREGISTRUJTE SE A NAKUPUJTE U NÁS!
O všech slevách, akcích a tipech budete vědět jako první. Chcete?