Hlídat
Oblíbená a světově proslulá směs aromatických bylinek. Dodá pokrmům z masa i ryb nezaměnitelnou vůni a chuť typickou pro francouzské speciality a pokrmy středomořské kuchyně. Neotřelá chuť bylinek ještě více vynikne v kombinaci s olivovým olejem. Směs můžete použít na kuře, králíka i ryby, k přípravě jehněčího, telecího či skopového masa. Vhodná je pro nakládání, marinování, grilování i pečení. Provensálské bylinky také zjemní a zvýrazní chuť pomazánek připravených na máslovém, sýrovém či tvarohovém základu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Tymián 32 %, Bazalka 27 %, Rozmarýn 12 %, Majoránka 10 %, Saturejka, Bobkový list mletý 5 %, Šalvěj mletá 4,7 %
5. Podzemnice olejná (arašídy): | ano |
---|---|
6. Sojové boby (sója): | ano |
7. Mléko: | ano |
9. Celer: | ano |
10. Hořčice: | ano |
11. Sezamová semena (sezam): | ano |
1. Obiloviny obsahující lepek: | ano |
Tržní segment: | Horeca |
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.
Oblíbená a světově proslulá směs aromatických bylinek. Dodá pokrmům z masa i ryb nezaměnitelnou vůni a chuť typickou pro francouzské speciality a pokrmy středomořské kuchyně. Neotřelá chuť bylinek ještě více vynikne v kombinaci s olivovým olejem. Směs můžete použít na kuře, králíka i ryby, k přípravě jehněčího, telecího či skopového masa. Vhodná je pro nakládání, marinování, grilování i pečení. Provensálské bylinky také zjemní a zvýrazní chuť pomazánek připravených na máslovém, sýrovém či tvarohovém základu.
NA OBJEDNÁVKU-3 DNY
Tymián 32 %, Bazalka 27 %, Rozmarýn 12 %, Majoránka 10 %, Saturejka, Bobkový list mletý 5 %, Šalvěj mletá 4,7 %
5. Podzemnice olejná (arašídy): | ano |
---|---|
6. Sojové boby (sója): | ano |
7. Mléko: | ano |
9. Celer: | ano |
10. Hořčice: | ano |
11. Sezamová semena (sezam): | ano |
1. Obiloviny obsahující lepek: | ano |
Tržní segment: | Horeca |