Hlídat
Směs pro přípravu slepičího vývaru.
jedlá sůl, kukuřičný maltodextrin, aromata, slepičí tuk 5%, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůní (E 627, E 631), sušený slepičí vývar 0,6 % (slepičí maso 0,3 %, maltodextrin), kyselina citrónová, barvivo (E150a, riboflavin), extrakt pepře.
3. Vejce: | ano |
---|---|
7. Mléko: | ano |
9. Celer: | ano |
1. Obiloviny obsahující lepek: | ano |
Tržní segment: | Horeca |
* Údaje takto označené jsou povinné a je třeba je vždy vyplnit.
Směs pro přípravu slepičího vývaru.
jedlá sůl, kukuřičný maltodextrin, aromata, slepičí tuk 5%, cukr, látka zvýrazňující chuť a vůní (E 627, E 631), sušený slepičí vývar 0,6 % (slepičí maso 0,3 %, maltodextrin), kyselina citrónová, barvivo (E150a, riboflavin), extrakt pepře.
3. Vejce: | ano |
---|---|
7. Mléko: | ano |
9. Celer: | ano |
1. Obiloviny obsahující lepek: | ano |
Tržní segment: | Horeca |