Rybí filé se špenátovou omáčkou v křupavé strouhance.
Na pánvi:
Čas na přípravu: cca 10 min
Rozehřejte 5 lžic oleje, vložte zmrazené filé a smažte na středním stupni tepla 10 minut dozlatova, čas od času obraťte.
V troubě:
Čas na přípravu: cca 16 min
Rozehřejte troubu na 200°C. Zmrazené filé vložte na pečící plech a pečte přibližně 16 minut (15 minut v horkovzdušné troubě).
Tržní segment: | Maloobchod |
Složení:
Filé z bílé ryby 45% (A – treska pestrá, D – hejk, viz údaj na boční straně obalu), špenátová omáčka 18% (špenát 10%, voda, smetana, mozzarella, rýžový škrob , slunečnicový olej, jedlá sůl, muškátový oříšek), strouhanka 13% (pšeničná mouka, kvasnice, jedlá sůl, cukr, mletá paprika, kurkuma, slunečnicový olej), slunečnicový olej, pšeničná mouka, voda, bramborový škrob, jedlá sůl.